وی بیان کرد: این طرح از سال 1394 در خراسان رضوی همزمان با کشور آغاز شده است و تا پایان سال 1395 بر اساس تاکید وزیر بهداشت، تمام محصولات غذایی باید این برچسب را داشته باشند.
وی گفت: تاکنون 50 درصد از مواد غذایی در خراسان رضوی و کشور مجهز به برچسب چراغ راهنمای سلامت شده اند.
دکتر صابری تصریح کرد: در قالب چراغ راهنمای سلامت ارزش غذایی مواد غذایی به لحاظ قند، چربی، نمک، اسیدهای چرب ترانس و پروتئین همانند چراغ راهنما با سه رنگ سبز، قرمز و زرد مشخص شده است.
به گفته وی، رنگ قرمز، زرد و سبز به ترتیب نشان دهنده زیاد بودن، متوسط و اندک بودن موادی شامل نمک، قند، پروتئین، چربی و اسیدهای چرب ترانس در یک محصول غذایی است.
در این مراسم از نماد سلامتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با نامهای "سیب و سیبا" که توسط "مهدی چوپان زاده بیک" دانش آموز آموزشگاه شاهد شهید چمران مشهد طراحی شده است ، رونمایی شد.
انتهای پیام//