سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد؛

نان های سبوس دار عامل پیشگیری کننده از دیابت

مصرف نان های سبوس دار عامل پیشگیری کننده از دیابت و میزان ابتلا به این بیماری را کاهش می دهد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت : سبوس نان مهمترین ماده طبیعی برای رفع یبوست وباعث کاهش چربی و قند خون و افزایش قند خون می باشد.

هاشمی با بیان اینکه باید کاهش سبوس گیری آرد از17 درصد به 13 درصد برسد ، تصریح کرد : کارخانه های آرد باید میزان سبوس گیری را کاهش دهند.

وی افزود : نان سبوس دار به طور میانگین از محتوای دو برابری ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری نسبت به نان سفید برخوردار است .

انتهای پیام/آ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.