سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پایان موفقیت‌آمیز پرواز سه‌روزه هواپیمای خورشیدی+تصاویر

هواپیمای خورشیدی «سولار ایمپالس» پس از سه روز پرواز بر فراز اقیانوس آرام، در کالیفرنیا به زمین نشست.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از بی‌بی‌سی، هواپیمای خورشیدی «سولار ایمپالس» پس از سه روز پرواز بر فراز اقیانوس آرام، با موفقیت در «دره سیلیکون» ایالت «کالیفرنیا،» به زمین نشست. خلبان این هواپیما زمان فرود اظهار داشت: این هم از اقیانوس آرام. 

17000 هزار سلول فتو ولتاییک نصب‌شده بر سطح فوقانی بدنه سولار ایمپالس به این هواپیما امکان می‌دهد تمامی انرژی خود را از نور خورشید دریافت کند. 

سولار ایمپالس ماه مارس سال گذشته میلادی پرواز‌ خود را از ابوظبی در امارات، آغاز کرد و با عبور از کشورهای عمان، هند، میانمار و چین وارد ژاپن شد. این هواپیما سپس از ژاپن عازم هاوایی شد. سولار ایمپالس با 5 شبانه‌روز پرواز مداوم و بی‌وقفه و طی مسافتی حدود 8924 کیلومتر، رکورد طولانی‌ترین پرواز بدون توقف را بر جای گذاشت. نقص فنی این هواپیما بدلیل جوش‌آوردن باتری‌های آن باعث توقف پروژه به مدت 8 ماه شد. پس از صرف 20 میلیون یورو (23 میلیون دلار) برای تعمیر سولار ایمپالس، این هواپیما پس از 8 ماه آماده پرواز شد.           

فتو ولتاییک یکی از انواع سامانه‌های تولید برق از انرژی خورشیدی می‌باشد. در این روش با بکارگیری سلول‌های خورشیدی، تولید مستقیم الکتریسیته از تابش خورشید امکان‌پذیر می‌شود. سلول‌های خورشیدی از نوع نیمه رسانا می‌باشند که از سیلیسیوم یعنی دومین عنصر فراوان پوسته زمین ساخته می‌شوند. وقتی نور خورشید به یک سلول فتوولتاییک می‌تابد، بین دو الکترود منفی و مثبت اختلاف پتانسیل بروز کرده و این امر موجب جاری شدن جریان بین آنها می‌گردد. می‌توان فتوولتایک را در دسته فناوری‌های انرژی‌های تجدید پذیر قرار داد.    










انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.