سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهواز؛

خسارت سیل به بیش از 1 هزار خانوار در شوش

فرماندار شوش گفت: 1 هزار و 495 خانوار اين شهرستان به طور مستقيم درگير اين حادثه شده و متحمل خسارت شده اند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رضا نجاتي بیان کرد: اطلاع رساني به موقع به صورت روستا به روستا از سوي ستاد بحران اين شهرستان و تخليه روستاهاي حاشيه رودخانه دز پيش از سيلاب موجب شده تا اين سيل به رغم خسارت سنگين مالي خسارت جاني نداشته باشد.

وی افزود: طبق بررسي به عمل آمده 8 هزار و 500 نفر به طور مستقيم درگير اين حادثه بودند.
نجاتی تصریح کرد: پيش از وقوع سيل عمليات ترميم سيل بندها در حاشيه روستاها و جاده هاي بخش شاوور و مركزي شوش انجام شد و با سرعت عمل ستاد بحران اهالي روستاهاي در معرض خطر و نيز دام آن ها از مسير سيلاب جا به جا شدند.

رييس ستاد بحران شهرستان شوش مجموع خسارت وارده به زير ساخت هاي مناطق روستايي از جمله بخش راه، تاسيسات آبرساني، تاسيسات شهري و نيز بخش كشاورزي را در مجموع تاكنون 800 ميليارد ريال عنوان كرد و اظهار داشت: احتمال افزايش اين رقم با بررسي دقيق خسارت وارده به ساير بخش ها وجود دارد.

فرماندار شهرستان شوش با تقدير از دستگاه هاي مختلف به ويژه اعضاي ستاد بحران اين شهرستان كه شبانه روز و با بسيج امكانات به سيل زدگان خدمت رساني كردند اذعان کرد: در بخش راه روستايي خسارت وارده به 90 كيلومتر جاده بالغ بر 100 ميليارد ريال بر آورد شده است.

رضا نجاتی خسارت وارده به بخش كشاورزي را 480 ميليارد ريال اعلام کرد و اظهار داشت: اين خسارت شامل نابودي كامل 6 هزار و 500 هكتار مزارع به ميزان 100 درصد و خسارت 10 تا 40 درصدي به 11 هزار و 500 هكتار مزرعه مي باشد.

نجاتي همچنين به خسارت 7 ميليارد ريالي به زير ساخت هاي بخش آب و فاضلاب ناشي از سيل اشاره كرد و افزود: تاسيسات شهري نيز 40 ميليارد ريال خسارت ديده اند.

وي خدمات ارايه شده به سيل زدگان را توزيع 7 هزار وعده غذاي گرم، 12 هزار عدد كنسرو، 15 هزار قرص نان، 60 هزار بطري آب معدني و 1 ميليون و 200 هزار ليتر آب به وسيله تانكر بیان نمود و و اذعان داشت: در پي طغيان رودخانه دز 15 روستاي بخش شاوور در محاصره قرار گرفته و 2 روستا نيز به شدت دچار آبگرفتگي ناشي از سيلاب شدند ضمن اينكه در بخش مركزي شوش نيز چهار روستا از سيل آسيب ديدند.

رييس ستاد بحران شهرستان شوش برپايي اردوگاه با ظرفيت 300 چادر و توزيع 200 تخته چادر بين سيل زدگان را از ديگر اقدامات صورت گرفته براي اسكان سيل زدگان برشمرد و گفت: 200 تن علوفه نيز براي تغذيه دام سيل زدگان توزيع گرديد.

شهرستان شوش با 220 روستا و بيش از 200 هزار نفر جمعيت در فاصله 100 كيلومتري اهواز مركز استان خوزستان واقع است.

انتهای پیام/ن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.