به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ در این سلسله برنامه ها که به مناسبت هفته سلامت تدوین و اجرا شد کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور در جمع دانش آموزان در خصوص توجهچراغ راهنمای رنگی تغذیه ای، تاثیر انواع مواد غذایی بر دیابت و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی برای آنان سخن گفتند.
همچنین تعداد قابل توجهی تقویم با مضمون آموزشی، تراکت و بروشورهای آموزشیدر بین دانش آموزان توزیع شد و مسایقاتی از قبیل نقاشی و حرکات ورزشی و سوال و جواب نیز در بین دانش آموزان اجرا گردید.
انتهای پیام/پ