سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار؛ از خوردن این نوع هندوانه اجتناب کنید

برخی از هندوانه از طریق تزریق برخی مواد شیمیایی زودتر و سریع‌تر رشد می‌کنند و گاهی به حدی بزرگ می‌شوند که ترک برمی‌دارند و مصرف این هندوانه‌های دستکاری‌شده به هیچ‌ وجه توصیه نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید شما نیز شنیده باشید که برخی از هندوانه‌ها در برخی شهرهای جهان از جمله شهرهای قسمت شرق چین باز و ترک‌برداشته هستند و فروشندگان، باز بودن آن را نشان از رسیدگی هندوانه‌ها قلمداد می‌کنند؛ در حالی که مزرعه‌داران به هندوانه ها دوزهای چشمگیری از مواد شیمیایی رشد‌ دهنده در هوای شرجی و مرطوب تزریق و روانه بازار می کنند.

برخی از پرورش‌دهندگان هندوانه و مزرعه‌داران با تزریق مواد شیمیایی قصد بزرگ‌تر و سنگین‌تر جلوه دادن هندوانه‌ها را دارند تا از این طریق بتوانند بیشتر سود کنند و هندوانه‌ها را گرانتر بفروشند؛ در حالی که نمی‌دانند با این کار چه آسیبی به سلامت افراد وارد می‌کنند.

در واقع‌ آن‌ها از ماده‌ای به نام فورکلرفنورون، نوعی سیتوکین استفاده می‌کنند که سرعت رشد میوه‌ها و اندازه آن‌ها را دو چندان می‌کند و حالت طبیعی و سالم آن‌ها را از بین می‌برد. این کار ناپسند و در بسیاری از شهرهای کوچک جهان به خصوص در کشور چین شایع است و باید هرچه زودتر این قبیل اقدامات خطرناک و صادرات این میوه‌ها به نقاط دیگر متوقف شود.

در این شرایط، گاهی میوه آنچنان بزرگ می‌شود که می‌ترکد. علاوه بر هندوانه، میوه‌های دیگری همچون کیوی و خربزه نیز دستخوش چنین تغییرات مضرری می‌شوند که اقدامی غیرقانونی تلقی می‌شود. این اقدام سبب افزایش سطح مسمومیت میوه‌ها، کاهش کیفیت و سالم بودن میوه‌ها می‌شود و موجب برخی تغییرات هورمونی در بدن انسان می‌شود.


منبع: Healthy Life Tricks

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
منصور
۰۱:۱۴ ۱۷ خرداد ۱۴۰۳
ماهردردسری میکشیم ازدست این مسئولین بی کفایت هست اگرقانون جوری بااینجوراشخاص که باسلامتی مردم بازی میکنن شدیدآ برخوردبکنه هیچکس جرات خلاف کردن پیدانمیکنه دست روهرچی میزاریم قلابی شده
حامد
۱۷:۰۸ ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱
لعنت بر چین و هرچی چینیه. خدا نسلتون رو از روی زمین برداره. کثیف ترین_پست ترین_ رذل ترین انسانهای روی زمین همین چینی ها هستن. کره زمین و آدمهاش رو کردن آزمایشگاه خودشون.یه روزی میرسه که رنگ پوست آدمهای روی کره زمین فقط زرد رنگ و چشمهاشون....
هیرا د
۲۲:۲۱ ۰۴ شهريور ۱۳۹۹
سلام هندوانه ای که ماامروز خریدیم دیشب یه بوی شدید اسانس داره طعم عجیبیه‌ این چی میتونه باشه؟
سیدحبیب الله عابدی
۱۱:۳۲ ۲۰ خرداد ۱۳۹۹
هندونه ایکه ریشه های سفیدزیادی مانند نخ های سفید دارد خوردنی است یاخیر؟
صمد
۲۳:۴۸ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
چرا داخل هندوانه ریشه هست
ناشناس
۱۸:۲۹ ۰۹ شهريور ۱۳۹۸
فعلا هیچی نخوریم به نظر من
رسول
۱۱:۲۰ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
سلام.
هندوانه ما به روسیه برگشت خورد. سیب زمینی ما از افغانستان برگشت خورد. پیاز هم همین طور.
بعلت تشخیص و انالیز که نشان میداد این مواد بیش از اندازه کود نیترات داخلشون هست.
بعد فکر کنین اینا غذای روزمره تمام مردم هستن.
خدا بدادمون برسه. اینطور شده که هر روز سرطان داره غوغا میکنه.
حسن
۲۲:۵۶ ۱۶ تير ۱۳۹۸
امروز از میدان تره بار هندونه خریدم مزه دارو می ده
بی وجدانی تا کجا
بی مدیریتی تا کی
حجت
۲۱:۱۴ ۱۵ تير ۱۳۹۸
بنده از همین هندوانه ها خوردم و راهی بیمارستان.اقا هندوانه یا نخرید یا با دقت .خیلی بده.واقعا مواظب باشید.
انشالله هیچکس مسموم سود بقیه نشه.
Anis
۲۲:۵۵ ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
پس چی بخوریم
احسان
۲۰:۴۲ ۰۶ تير ۱۳۹۶
دو تا هندوانه برای ما سوغات آوردن هر کدوم نزدیک به 20 کیلو هست
هر دوتاش هم پوست بیرونش سالمه و از داخل وسطش ترک خورده
باید بخوریم یا نه
؟؟؟؟؟؟
ناشناس
۲۲:۰۸ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵
سلام من از ایرانشهر هستم اینجا هر چقدر بخواهید از هندوانه های شیمیایی وجود دارد.
ناشناس
۰۰:۱۶ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۵
هم موضوع تزریق مواد در چین درسته و هم حرف هموطن خراسانی ! یعنی ترک خوردن میوه یعنی زیادرس شدن، یا آب زیاد، که خربزه و انار هم میشکافد.
اما بعضی ها این عمل را بصورت مصنوعی در هندوانه انجام میدهند...که البته طعم و شیرینی هندوانه جیرفت و میناب و خوزستان ما را ندارند و مضر هم هستند.
البته اگر هندوانه را زود از بوته بکنند و زیر نایلون و آفتاب بگذارند هم میرسد اما خوب نمیشود!!
ناشناس
۱۹:۴۵ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵
واقعا که فکر نمی کردم این هند وانه ها با مواد شیمیایی رشد کرده باشند
ناشناس
۱۸:۳۰ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵
عجولانه قضاوت نکنید
من خودم سالها در منطقه جوین(خراسان رضوی) هندوانه کشت میکردم و تا دلتون بخواد هندوانه ترک خورده دیدم و خوردم! از هیچ کدوم از این مواد شیمیایی هم که ذکر شده استفاده نکردم. ترک خوردگی بیشتر زمانی اتفاق می افته که از موعد برداشت محصول گذشته باشه و بیشتر آخر شب و صبح زود که رطوبت هوا بالا و دما پایینه به علت ترد و شکننده شدن پوست هندوانه اتفاق می افته...
ناشناس
۱۶:۴۳ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵
دیگه با این اوضاع هیچی نباید بخوریم
ناشناس
۰۰:۲۰ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۵
دیگه هندوانه که از چین گمون نمیکنم وارد شه...
هندوانه ما از خاک پاک جیرفت و خوزستان میاد..و چقده صادر میشه به....
ناشناس
۱۵:۳۶ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵
شما یه چیزی نام ببرید که توی زندگی روزمره ما از اون برخی مواد شیمیایی استفاده نشده باشه
ناشناس
۱۵:۳۵ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵
واقعا که به خاطرچندرغاز با سلامت مردم بازی میکنن
ناشناس
۱۵:۰۰ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵
پس چه کنیم ؟ چه بخوریم ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۱۴:۴۵ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵
خب دیگه میوه هم نباید بخوریم,
امان از دست این آدمیزاد!!!!
:-(