وی در ادامه عنوان کرد: بسیاری از مسائل و مشکلاتی که تولیدکنندگان با آن مواجه هستند در وزارت خانه های اقتصاد و کار قابل حل است و طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی قرار بر این است تا مطالب جمع بندی شده این شورا تا حداکثر یک ماه پس از آن در هیئت دولت مطرح شود و به مرحله عملیاتی شدن برسد.
جلال پور تصریح کرد: گذر از یک زمان به زمان دیگر زمان بر است لذا دولت برای آزاد کردن اقتصاد کشور از وابستگی به نفت به فرصت احتیاج دارد.
وی همچنین اذعان داشت: اگر اضافه شدن منابع از طریق فروش نفت در جهت بهبود فضای کسب و کار صرف شود بسیار مطلوب است اما درصورتی که این پول مستقیم به جامعه تزری گردد مخرب خواهد بود.
رئیس اتا بازرگانی ایران همچنین عنوان کرد: پول نفت نه تنها توسعه پایدار و اشتغالی را به همراه نخواهد داشت بلکه تزلزل اقتصادی نیز ایجاد می کند.
وی در پایان بیان کرد: پس از برجام تلاش شد تا شرایط به گونه ای فراهم شود که در مسائل بانکی به مشکل برخورد نکنیم و مهم ترین امری که بستر آن مهیا شد امکان برقراری ارتباط با سایر کشورها در سطح بین الملل است و علاقمندی هیئت های اقتصادی به سرمایه گذاری در ایران به موجب ثبات و قدرتمند بودن کشور بسیار حائز اهمیت است.
انتهای پیام/