معصومه مظفری رئیس هیأت مدیره انجمن نقاشان ایران در خصوص خبری مبنی بر حذف رشته نقاشی از هنرستانها که چندی پیش منجر به تألیف نامهای اعتراضآمیز از سوی این انجمن به وزیر آموزش و پرورش شده بود، در گفتگو با خبرنگار
حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: ما هنوز خبر رسمی که چنین موضوعی را ابلاغ کند پیدا نکردیم؛ ولی از طرف هنرستانهای تجسمی این موضوع مطرح شده که در طرح درسهایی که ارائه دادند، نقاشی دچار تغییرات و حذف شده است.
وی افزود: نامه ما هم در در این خصوص در حد همین شایعه بوده. این که چنین شایعاتی فضای هنری را شکننده میکند و همان امنیت کمی که هست نیز با این اخبار از بین میبرد. در مورد این موضوع نیز صحبتهای گوناگونی مطرح شده. از جمله اینکه برخیها میگویند این رویداد تنها برای کاردانیها رخ میدهد و یا مواردی از این دست. اما مسئلهای که وجود دارد عدم شفافسازی این حرف و حدیثها از جانب مسئولین است و این ابهامات موجب سردرگمی و گیجی جامعه هنری، دانشآموزان و خانوادههایشان و حتی دانشجویان میشود.
مظفری ادامه داد: من تقاضا دارم که مسئولین ذیربط روشن سازی کنند که آیا قرار بر این است که هنرستانها من بعد نقاشی نداشته باشند یا خیر؟ و اینکه به طور کلی رشته نقاشی در هنرستانهای تجسمی به چه شکل ادامه پیدا میکند. به جهت این که چنین مواردی مشخص نیست، ما هم روی شایعات حرکت میکنیم و آن نامه هم بر همین اساس است.
رئیس هیأت مدیره انجمن نقاشان در خصوص این شایعه ادامه داد: در چنین مواردی باید دید که بر چه اساسی یک رشته را وارد و از آن مهمتر چنین رشتهای را که سابقه طولانی در هنرستانها و دانشگاههای کشور دارد را تصمیم به حذف آن میگیرند.
مظفری در پایان خاطرنشان کرد: چنین تصمیمات ناگهانی منجر به جابهجاییهایی میشود که آینده عدهای از دانشآموران و افراد موجود در این حوزه را تحتالشعاع قرار میدهد و این سوال پیش میآید که چطور میشود رشتهای که تا کنون هنرمندان زیاد و بنامی را از طریق هنرستانها تربیت کرده است و در دانشگاهها نیز تدریس میشود از این مجموعهها حذف شوند.
انتهای پیام/