سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرطان در یک پاکت چیپس پرینگلز+تصاویر

خبرها حاکی از آن است که چیپس پرینگلز و محصولات کنسروی این برند معروف سرطان‌زا و مهلک هستند.

به گزارش  خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ پرینگلز نوعی برند چیپس و گندم است که به وسیله شرکت پرکتل و گمبل تولید می‌شود. این برند در غرب بسیار محبوب و معروف است و با ترکیب با شرکتی دیگر برای غلات صبحانه و کورن فلکس در حال حاضر در بیش از 140 کشور به فروش می‌رسد.

محصولات این برند معروف اغلب غذاهایی فرآوری‌شده هستند که حاوی سم‌های کشنده و خطرناک هستند. این حقیقت زمانی مشخص شد که از این سازمان درخواست مالیات افزوده به علت مواد غذایی گزارش شد و این شرک تولیدکننده ادعا کرد که چیپس‌های او متفاوت از ترکیبات موجود در چیپس‌های شرکت‌های دیگر است.



معلوم شد که تنها 42 درصد از چیپس‌های این برند حاوی سیب زمینی است و بقیه از موادی چون آرد سیب زمینی، ذرت و برنج تشکیل شده است که با روغن نباتی و امولسیفایر ترکیب شده است. همین موضوع باعث شده است که بقیه تولید کنندگان چیپس سیب زمینی پرینگلز را محکوم کنند که اصلا چیپس درست نمی‌کند. 

چیپس‌های این برند کم چرب‌تر، خشک‌تر و لذیذتر هستند اما قیمت لذیذی آن وجود ماده سرطان‌زا و سمی به نام آکریل آمید است. این ماده به مغز آسیب‌های جدی وارد می‌کند. این ماده در سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده و چیپس‌ها وجود دارد و در حرارت 100 درجه بوجود می‌آید. این ماده زرد رنگ و مایل به قهوه‌ای است که در سطح خشک ماده بوجود می‌آید و آن را تردتر و خشک‌تر می‌کند.


این چیپس در مزه‌‌های متعددی به بازار عرضه می شود که مزه‌های اصلی آن شامل کلاسیک، نمک و سرکه، خامه ترش و پیاز، پنیر چدار، خردل ژاپنی، مزه پنیر ماتزارلا، سس مارینرا، کوکتل میگو، پنیری تند و ادویه‌ای سس باربکیو است.

منبع: Healthy World Recipes

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۳۹ ۲۳ خرداد ۱۳۹۸
اگه اون چیپس سرطانزاس پس چیپسای داخلی چیه اونوقت ؟ همه سوخته ، خورد شده و و
ناشناس
۱۸:۳۴ ۱۸ دی ۱۳۹۷
همه چیپسا سرطان زاست
مانا
۱۸:۴۹ ۱۵ فروردين ۱۳۹۷
من میخوام کارخونه این چیپس رو تو ایران بزنم بدون مواد سرطان زا
.
۱۳:۲۱ ۲۷ اسفند ۱۳۹۶
ممنون از. هشدارتون
بعدشم اینم گفته همه چیپسا
محسن
۱۶:۳۶ ۰۷ دی ۱۳۹۶
به اینایی که مسخره میکنن میگم.عزیزم شما برو بخور
Nadia
۱۷:۰۳ ۰۹ مهر ۱۳۹۶
يعنى مردم از خنده با اين متنتون الان يعنى چيپساى داخلئ اصلا سرطان زا نيستن
ناشناس
۱۰:۴۸ ۲۳ شهريور ۱۳۹۶
خدا رحم کنه
علی
۱۷:۴۲ ۱۵ شهريور ۱۳۹۶
ای وااای
سیامک
۲۰:۰۲ ۱۸ مرداد ۱۳۹۶
خدا همه رو شفا بده
حسن
۱۳:۲۱ ۰۱ مرداد ۱۳۹۶
الان که دارم نظر مینویسم خودم یدونه چیپس پرینگلز دارم میخورم طعم پیاز و خامه ترش.
خیلی خوشمزه هست ازشم راضیم.
پرینگلز
۱۳:۱۸ ۰۱ مرداد ۱۳۹۶
هرچی باشه خیلی بهتر از چیپس هایی که وقتی بازش میکنی یه عالم هوا از توش میاد بیرون اونوقت تهش رو که میبینی 2 گرم چیپس گذاشتن دلت خوش بشه که این چیپسه.
محسن
۲۰:۰۶ ۲۵ تير ۱۳۹۶
واقعا دوست دارم اصل این خبر را ...
ن.ح
۰۰:۰۷ ۰۸ تير ۱۳۹۶
حالا ایرانیا چرا باید بدونن پرینگلز سرطان زاست!؟
ناشناس
۱۵:۴۶ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
این ماده در سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده و چیپس‌ها وجود دارد و در حرارت 100 درجه بوجود می‌آید

پس همه چیپس ها دارند ولی این چیپس صد شرف دارد به چیپس هایی که با روغن سوخته درست می شوند
ناشناس
۱۰:۴۸ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
سلام و خدا قوت.
تشکر از اطلاع رسانی شما و لطفا یه گزارش هم از بررسی چیپس های ایرانی ارائه بدهید.
ناشناس
۰۸:۴۶ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
من برم یه آزمایش بدم . برام دعا کنید
ناشناس
۰۰:۵۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
یه قست درست کنید واسه اگاهی مردم که همه چیز درمورد تمامی غذاهای بیگانه نوشته باشه
ناشناس
۰۰:۳۵ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
من که کلا چیپس و پفک نمیخورم و بچه های من هم علاقه ای به این مواد سمی ندارند.اما یک سوال دارم الان چیپس و پفکهای داخلی سرطان زا و خطرناک نیستند؟؟؟!!!!!
ناشناس
۲۲:۵۸ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
با سلام و تشکر.
شما که به فکر سلامت مردم هستید اطلاع رسانی کنید که گوشت قرمز هم در اثر کباب شدن سرطان زا می شود.
ناشناس
۲۲:۲۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
کارتون خیلی خوب داره جواب میده همه میرن محصولات ایرانی می خرن خخخخخخخخخخخ
سعید جون
۰۸:۰۸ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
خخخخخخخخ