سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آخرین وضعیت سیل در کشور؛

تخریب سیل در 14 استان ادامه دارد/افزایش امدادرسانی‌ها در 152 شهر و روستا/4 کشته و یک مفقود تاکنون+تصاویر

سیل در 14 استان همچنان می تازد که تاکنون 7900 نفر از هموطنان متاثر امدادرسانی شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، از 72 ساعت گذشته بارنگی‌ها در 13 استان شدت گرفته و از روز گذشته سیل و آبگرفتگی ها را به همراه داشت .

بر اساس این گزارش تا شب گذشته متاسفانه دو تن در استان ایلام و یک هموطن در استان لرستان جان خود را در پی وقوع سیل از دست دادند.

در ادامه آخرین گزارش های هلال احمر از این 13 استان سیل زده را می خوانید:

**امدادرسانی به 5600 نفر در 13 استان سیل زده/مرگ یک مفقود در دهلران

سیدمصطفی مرتضوی در گفتگو با خبرنگار ما درباره آخرین وضعیت امدادرسانی در کشور گفت: تاکنون 13 استان لرستان، ایلام، کرمانشاه، فارس، خوزستان، چهارمحال، همدان، اصفهان، خراسان شمالی و رضوی، کردستان و آذربایجان شرقی و 136شهر، روستا و مناطق عشایرنشین دچار سیل و آبگرفتگی شده‌اند.

وی افزود: امداد رسانی در 136 شهر و روستا ادامه دارد و تاکنون به بیش از 5600 نفر امدادرسانی شده‌اند.





سخنگوی سازمان امداد و نجات هلا‌ل احمر به اسکان اضطراری 2500 هموطن و برپایی 548 دستگاه چادر امدادی در استان‌های سیل زده اشاره کرد و گفت:  تاکنون  101 واحد مسکونی دچار آبگرفتگی شده بودند که با کمک نیروی‌های امدادی تخلیه شد.

مرتضوی ضمن اشاره به نجات 11 نفر از مرگ، بیان داشت: جستجوها برای یک نفر مفقودی به دلیل وقوع سیل در منطقه مهران همچنان ادامه دارد و یک مفقودی دیگر منطقه دهلران متاسفانه جان خود را از دست داده است.





به گفته این مقام مسئول ، همچنین 6 روستا در نهاوند به دلیل این حادثه تخلیه اضطراری شده و تاکنون 30 خودرو نیز از مسیر وقوع سیل رهاسازی شده است.

مرتضوی خاطر نشان کرد:تخلیه آب از 325 واحد منزل مسکونی نیط انجام شده و امدادرسانی در استان های خوزستان،لرستان،کرمانشاه،ایلام،چهارمحال و اصفهان ادامه دارد.

** تخلیه جمعیت 13 روستای شوش در پی بارندگی‌ها

رضا نجاتی، فرماندار شوش اظهار کرد: در پی بارندگی‌های دیشب و امروز، ستاد حوادث شهرستان شوش جهت پیشگیری و کنترل سیلاب در روستاها حضور دارند و از همه ظرفیت‌ها و امکانات از جمله بلدوزر، کمپرسی و سایر موارد برای ساماندهی وضعیت در مسیر روستاهای دشت شاوور و کناره‌های رودخانه‌های دز استفاده می‌شود.

فرماندار شوش عنوان کرد: تاکید شده که اهالی 8 روستا در بخش شاوور و 5 روستای بخش مرکزی شوش خانه‌های خود را تخلیه کنند، امکانات نیز جهت تخلیه و جا به جایی مردم روستاها فراهم شده است.

‌وی ادامه داد: جمعیت 13 روستا در بخش‌های شاوور و مرکزی که دستور تخلیه آنان صادر شده، به روستاهای همجوار منتقل شده و با همکاری هلال احمر جهت اسکان آنان چادر بر پا می‌شود.

نجاتی با بیان اینکه تخلیه روستاها از صبح امروز آغاز شده است، گفت: تا هنگامی که ارتفاع آب کم شود، روند تخلیه روستاها ادامه خواهد داشت.

** زیر آب رفتن منطقه علی کله دزفول

‌حبیب آصفی،فرماندار دزفول اظهار کرد: بارندگی‌های شدیدی که در استان‌های همجوار طی شبانه روز گذشته رخ داد و ورود حجم بالای آب به حوضه آبریز سد دز و پر شدن آن موجب شد که سد دز بازگشایی شود و به صورت مهندسی شده آب هدایت شود.

‌وی ادامه داد: سیل و حجم آبی که وارد رودخانه دز شده در 50 سال گذشته بی سابقه بوده است و طبیعی است که شرایط غیرعادی ایجاد شود.

آصفی بیان کرد: افزایش دبی رودخانه دز موجب به زیر آب رفتن بوستان ساحلی علی کله و برخی مناطق و روستاها در دزفول شده و قسمتی از پل شناور دزفول نیز به دلیل افزایش دبی رودخانه تخریب شده است.

‌وی با بیان این که میزان افزایش دبی رودخانه دز اکنون حدود 4500 متر مکعب بر ثانیه است، گفت: تمامی مسئولان از جمله سازمان های مرتبط با سد دز و نیروهای امدادی و انتظامی در دزفول به حال آماده باش هستند و امدادرسانی به مناطق متاثر از سیلاب در حال انجام است.

فرماندار دزفول با اشاره به جاری شدن سیل در جاده زاویه دزفول به دلیل عبور حجم آبی به عرض 100 متر در جاده، اظهار کرد: مردم منطقه زاویه، بن جعفر، علی کله، عباس آباد و زاویه و منطقه مجاور پل چهارم دزفول با مشکل مواجه شده‌اند که با کمک ارتش و هلال احمر جا به جا می‌شوند.



**ورود دبیرکل جمعیت هلال احمر به خوزستان/برپایی 5 پایگاه برای اسکان سیل زدگان

مهندس علی اصغر احمدی؛ دبیرکل کل جمعیت هلال احمر و دکتر ناصر چرخ ساز؛ رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر برای بازدید از مناطق سیل زده شهرهای دزفول، شوش، اندیمشک و اهواز به استان خوزستان سفر کردند.

براساس این گزارش، تاکنون پنج پایگاه اسکان افراد سیل زده در شهرهای اهواز، دزفول و شوش شامل 510 چادر با گنجایش یک هزار نفر برپا شده است.

**آغاز توزیع موادغذایی در میان سیل‌زدگان دهلران/جستجوها برای نجات زن باغدار ادامه دارد

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان ایلام گفت: از زمان وقوع باران و سیلاب 2 روز گذشته در دهلران تاکنون عملیات امدادرسانی به سیل‌زدگان توسط امدادگران این جمعیت با تمام توان انجام شده است.

«محمد سلیمانی» اظهار کرد: در دو روز گذشته در مجموع 15 نفر در شهرستان دهلران از سیل نجات یافتند و سه نفر از این افراد نیز توسط امدادگران به مراکز درمانی اعزام شده‌اند.

سلیمانی از آغاز توزیع مواد غذایی و ضروری در میان مردم سیل‌زده شهرستان دهلران خبر داد و گفت: دیشب شماری قوطی کنسرو، چند تخته پتو هم‌چنین چند تخته چادر میان سیل‌زدگان توزیع شد.

مدیرعامل جمعیت استان ایلام خاطرنشان کرد: جستجو برای نجات یک زن باغدار که عصر چهارشنبه در منطقه میمک بخش صالح‌آباد(از توابع شهرستان مهران) مفقود شده همچنان ادامه دارد، اما تاکنون اثری از این فرد پیدا نشده است.

وی یادآور شد: با توجه به شدت بارندگی‌ها و تداوم آن تا پایان روز جاری همه نیروهای امدادی این جمعیت اکنون در حالت آماده‌باش کامل هستند تا در صورت نیاز نسبت به ارائه خدمات به حادثه‌دیدگان اقدام کنند.

**سیل ارتباط روستاهای کهگیلویه را قطع کرد


علی پوزش،فرماندار کهگیلویه با اشاره به بارش باران سیل‌آسای دیشب در این شهرستان اظهار داشت: در اثر وقوع سیل راه ارتباطی بخش‌های دیشموک، چاروسا و سوق به کلی قطع شده است.

فرماندار کهگیلویه تصریح کرد: ارتباط روستاهای بخش دیشموک و چاروسا به علت خرابی جاده‌ها ممکن نیست.

این مسئول افزود: سیل ارتباط مرکز شهرستان با روستاهای چهار بخش دیشموک، چاروسا، بخش مرکزی و سوق را قطع کرده است.

پوزش افزود: در اثر بارش شدید باران که از 2 روز گذشته آغاز شده و دیشب به اوج خود رسید خسارات بسیاری به بخش کشاورزی نیز وارد شده است.

فرماندار کهگیلویه با بیان این‌که کانال‌های آبیاری، باغات، مزارع، پمپاژهای کشاورزی و آشامیدنی دچار خسارت شده است، افزود: میزان خسارات وارده بعد از برآورد دقیق اعلام می‌شود.

**افزایش امدادرسانی ها در 142 شهر و روستا/6300 نفر امدادرسانی شدند

سیدمصطفی مرتضوی در گفتگو با خبرنگار ما درباره آخرین وضعیت امدادرسانی در کشور گفت: همچنان سیل و آبگرفتگی در 12 استان لرستان، ایلام، کرمانشاه، فارس، خوزستان، چهارمحال، همدان، اصفهان، خراسان شمالی و رضوی، کردستان و آذربایجان شرقی و 136شهر، روستا و مناطق عشایرنشین دارد که امداد رسانی در 142 شهر و روستا ادامه دارد و تاکنون به بیش از6300 نفر امدادرسانی شده‌ است.

بگفته مرتضوی، تاکنون 3000 هموطن اسکان اضطراری یافته اند و 650 دستگاه چادر امدادی در استان‌های سیل زده برپا شده است.

وی افزود: تاکنون 338 واحد مسکونی که دچار آبگرفتگی شده بودند با کمک نیروی‌های امدادی تخلیه شدند و متاسفانه 4 نفر جان خود را از دست دادند و جستجو ها برای یافتن یک مفقودی در منطقه مهران ادامه دارد.

مرتضوی خاطر نشان کرد: امدادرسانی در خوزستان،لرستان،کرمانشاه،ایلام،چهارمحال،فارس و اصفهان ادامه دارد.

**14 استان متاثر از سیل و آبگرفتگی/امدادرسانی به 7900 تن در مناطق سیل‌زده

ناصر چرخساز،رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه به این که بدنبال بارش‌های 3 روز گذشته، امدادگران خدمات لازم را به 7 هزار و 900 تن از متاثران از سیل و آب‌گرفتگی در 14 استان کشور ارائه کردند، اظهارداشت: استان های لرستان، ایلام، کرمانشاه، فارس، خوزستان، چهارمحال، همدان، اصفهان، خراسان شمالی و رضوی، کردستان، البرز، یزد و آذربایجان شرقی طی بارش های اخیر متاثر از سیل و آبگرفتگی بوده اند.

وی بیان کرد: امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر در استان های متاثر از سیل و آبگرفتگی به سه  هزار و 323تن از هموطنان خدمات اسکان اضطراری با برپایی 700 دستگاه چادر امدادی ارائه کردند و آب از 346واحد مسکونی تخلیه شد؛ 152شهر، روستا و مناطق عشایرنشین نیز از سوی امدادگران هلال احمر امدادرسانی شد.

رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر به نجات و انتقال به مناطق امن 17 نفر اشاره کرد و یادآور شد: 5 تن از این افراد طی 3 سورتی پرواز نجات یافته و به مناطق امن منتقل شده اند؛ به علاوه 6 تن از آسیب دیدگان نیز به مراکز درمانی منتقل که از این تعداد 3 نفر به وسیله بالگرد طی 6 سورتی پرواز، انتقال داده شدند.

وی اظهارداشت: 400 کیلوگرم اقلام امدادی طی 4 سورتی پرواز به شوشتر منتقل و در میان متاثران از سیل و آبگرفتگی توزیع شد.

به گفته چرخساز، امدادرسانی در استان های  خوزستان، لرستان، ایلام و فارس همچنان ادامه دارد.

در حال تکمیل...
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۵۴ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
متاسفانه ساعت 14 امروز سیل یک قربانی دیگر گرفت
اینبار سیل در رودخانه قراسو روستای علی آباددمق از توابع شهرستان ملایر استان همدان یک مرد تقریبا 30 ساله را با خود برد و وی فوت کرد.
لطفا داخل خبرها انتشار دهید.
ناشناس
۲۱:۱۰ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
با تمام بیل مکانیک ها دولتی ،واکر بیل مکانیکی کم دارید بخرید ،زمین را کا نال بکنید تا آب به سمت دشت کویر دشت لوت به خلیج فارس رود
ناشناس
۱۴:۲۰ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
اینهمه آبو پشت سد دز نگه داشته بودین و با قطره چکون آب به خوزستان میدادین این آخر وعاقبتش...کل کشاورزی مونو قبلا بابستن آب از بین بردین الانم که کشت دیم داریم با بازکردن سد کل محصولو ازبین بردین آخه اینم شد مدیریت.. مگه میشه با دوروز بارندگی اونم بارندگی بهاره اب صد 40برابر افزایش پیدا کنه
ناشناس
۱۳:۵۲ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
بازم ساخت و ساز کاملا غیرقانونی در حریم رودخانه ها کار دست ساکنان این مناطق داد...
ناشناس
۱۳:۳۳ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
درسته که سامانه ی بارشی جدید از عصر شنبه مجدد وارد غرب و جنوب غرب کشور می شود؟
ناشناس
۱۲:۴۴ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
سلام:
لطفا" در زير هر تصوير شرح( زمان + مكان) آن را بنويسيد.

*با سپاس - خليل كاتبي از سنندج*
ناشناس
۱۲:۴۴ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
سیل و کشته ها تو ایلام اتفاق می افته پایگاه امدادی رو برا خوزستان دایر میکنن؟!!!
ایلام همیشه مظلومه
حتی تو خبر رسانی
ناشناس
۱۲:۲۳ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
اگر این اب ها رو که در اثر بارندگی ایجاد شده رو میتونستن مهار کنن که به علت کمبود امکانات نتونستن میشد که ذخیره کرد .
ناشناس
۱۲:۰۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
تو یزد داریم از گرما میپوسیم چه بر سر محیط زیست اورده ایم
ناشناس
۱۲:۰۵ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
ستاد بحرانی که نمیتونه این مسئله را جمع وساماندهی کند پس فردا خدای ناکرده چطوری میخاد جلوی هجوم دشمنان را بگیرد خاهشن هرمسئولی نمیتونه استعفا بده وکار را به آدم خبره بسپره.
ناشناس
۱۱:۵۱ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
من بازم خدا رو شکر میکنم که تلفات جانی بسیار کم و خوزستان خشک پر آب شد الهی شکر خدا جون سپاسگزارم ازت
ناشناس
۱۱:۲۰ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
خداقوت- دمتون گرم