به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی، بر اساس گزارش دریافتی از شهروندان مبنی بر تولید غیر مجاز پنیر پیتزا در یک کارگاه در مناطق حاشیه شهر مشهد، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو به همراه کارشناسانی از معاونت اجرایی تعزیرات حکومتی ،پلیس آگاهی ومبارزه باجرایم اقتصادی به محل اعزام شدند.
رضا غلاميان کارشناس مسئول بهداشت محيط وحرفه اي مرکز بهداشت شماره 2مشهد گفت: دربازديد به عمل آمده توسط بازرسان واحد بهداشت محیط مشخص شد این محل فاقد شرایط وضوابط بهداشتی بوده وفرد متخلف بدون مجوزهای قانونی ودرشرایط غیربهداشتی اقدام به تهیه پنیرپیتزا نموده است.
وی با اشاره به اینکه کلیه مواد اولیه بکاررفته درتهیه پنیرپیتزای این کارگاه ازجمله دوغ تاریخ گذشته ،خامه ،کره محلی ودیگرمواد فاقد مشخصات بهداشتی معتبر بود افزود : تمامی مواد ومحصولات تولیدی به میزان دوهزارکیلوگرم ضبط ومکان بدلیل شرایط بحرانی پلمپ شد.
رییس مرکزبهداشت شماره دو مشهد گفت: با توجه به تامین لبنیات این واحدغیرمجازازکارگاه لبنی دیگردرمنطقه همت اباد این کارگاه نیزپلمپ وپرونده متخلفین جهت رسیدگی به دادگاه ارجاع گردید.
علی اصغرمحمودی اظهارداشت: تمامی مواداولیه بکاررفته درتهیه موادغذایی باید مرغوب و ازشرایط مطلوب ومجوزهای بهداشتی لازم برخوردار باشند.
محمودی ازشهروندان خواست تا در خرید مواد غذایی به مشخصات کالا بویژه از نظر نشانی ومحل تولید،شناسه نظارت بهداشتی وپروانه ساخت معتبر،بسته بندی مناسب واستانداردکالا دقت نمایند و درصورت مشاهده تخلفات بهداشتی ،شکایات خودرابه سامانه فوریتهای سلامت محیط وکارازطریق تلفن 190گزارش نمایند.
انتهای پیام//