سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سیستان وبلوچستان

برداشت میوه گرمسیری انبه در چابهار آغاز شد

مدیر جهادکشاورزی چابهار گفت: کار برداشت انبه از سطح 450 هکتار از باغات کشاورزی شهرستان چابهار آغاز شد.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان اززاهدان؛ غلامحسین بامبری با بیان اینکه شهرستان چابهار با داشتن شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب با برخورداری از اقلیمی مستعد و طبیعی، شرایط مناسبی را برای پرورش انواع میوه‌های گرمسیری، نیمه گرمسیری و تولید محصولات زراعی خارج از فصل دارا است، افزود: از مجموع سطح زیرکشت محصولات باغی مقدار 450 هکتار به کشت انبه اختصاص دارد که از این مقدار 220 هکتار را نهال و 230 هکتار را درختان بارور با میزان تولید 2640 تن محصول با تعداد 300 نفر بهره بردار تشکیل می‌دهد.

وی ادامه داد: سطح زیرکشت این محصول نسبت به سال زراعی گذشته با توجه به توزیع تعداد7 هزار اصله نهال به مقدار 40 هکتار افزایش یافته است.

این مسئول ادامه داد: از آنجائی که میوه درخت انبه برای مصارف فرآوری ترشی مورد استفاده قرار می‌گیرد به همین منظور آن را در این زمان سبز برداشت می‌کند که در کارگاههای سنتی خانگی شهرستانهای متقاضی جنوب استان و به خارج از استان (استان هرمزگان ) برای ترشی سازی ارسال می‌شود، برداشت این محصول تا اواخر خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

بامبری افزود: از مهمترین محصولات باغی می‌توان به درختان گرمسیری میوه موز، انبه، گواوا، چیکو، کنار پیوندی، تمر هندی، نارگیل و پاپایا اشاره کرد و از محصولات زراعی خارج از فصل مورد کشت در سطح منطقه نیز میتوان به کشت محصولات جالیزی خصوصا هندوانه و محصولات سبزی و صیفی نظیر پیاز، گوجه فرنگی، بادمجان، فلفل سبز، علوفه و غلات، کلزا اشاره کرد.

انتهای پیام/ع

.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.