به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ گیاه "هنگ" که در زبان محلی شهرستان بافق به آن "هنگو" می گویند نام اصلی آن انغوزه است که در اواخر زمستان و اوایل بهار در اکثر ارتفاعات شهرستان بافق شروع به رویش می کند و با خود نوید بهار را به ارمغان می آورد.
اگر برگ های سبز "هنگ" جوشانده و با ماست ، مخصوصأ ماست محلی مخلوط شود محصولی بسیار خوشمزه و پرفایده مانند بورانی اسفناج بدست می آید.
البته افرادی هم هستند که به گیاه "هنگ" حساسیت دارند و باید با احتیاط مصرف کنند.
برگ های گیاه "هنگ" اگر خشک شود پودری از آن بدست می آید که با ماست و دوغ خیلی خوشمزه می شود.
بعضی از خانم های کدبانو و خوش ذوق، کمی از پودر هنگ را برای خوش طعم کردن در انواع خورشت ها و غذاها بصورت چاشنی اضافه می کنند.
انتهای پیام/ی