به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مسئول واحد بهداشت محيط شبكه بهداشت شهرستان برخوار اظهار داشت: گوشت هاي كشف شده بصورت گوشت گرم از كشتارگاه خريداري شده بود كه حداكثر زمان استفاده از آن 24 ساعت پس از زمان ذبح بوده است.
حميدرضا فطن گفت:با مشاهده نواقص بهداشتي و موارد بحراني از جمله استعمال دخانيات و قليان در طباخی محل پلمپ و پرونده متخلف براي رسيدگي به مراجع مربوطه ارجاع شد.
گفتنی است گوشت هاي فاسد كشف شده از
اين طباخي براي معدوم سازي به دامپزشكي ارسال شده است.
انتهای پیام/م