سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قزوين؛

افزايش 20 درصدی توليد گوشت مرغ در استان

سال گذشته بيش از ۵۴هزار و ۹۳ تن گوشت مرغ در استان تولید شده است .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت:  اين ميزان نسبت به سال 93 بيست درصد افزايش داشته است .
به گفته سید منصورحاج سید جوادی ، حدود۳۰هزارتن در استان مصرف و مقدار ۲۴هزار ۹۳ تن نیز به استانهای همجوار صادر شده است.
 
حاج سید جوادی اعلام کرد: این مقدار مرغ در  شهرستان های تاکستان و قزوین از مناطق عمده تولید کننده گوشت سفید در استان است.

هم اکنون تعداد ۴۴۰ واحد به ظرفیت بیش از ۱۰میلیون و۶۲۹هزارو ۹۲۰ قطعه مرغ گوشتی بصورت صنعتی در استان در حال فعالیت هستند.
انتهای پيام/


 
برچسب ها: افزایش ، تولید ، گوشت ، مرغ ، قزوین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.