به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان مهدی حسینی مدیر کل برنامهریزی بانک مرکزی با اشاره به الحاقیه بیمه شخص ثالث اظهار داشت:دارندگان وسایل نقلیه که هفته گذشته نتوانستند نسبت به دریافت الحاقیه اقدام کنند تا فردا فرصت دارند تا نسبت به دریافت آن اقدام کنند.
وی افزود: امروز و فردا کلیه شرکتهای بیمه به ارائه خدمات به دارندگان می پردازند.
حسینی با اشاره به نداشتن الحاقیه از سوی دارندگان در صورت بروز حادثه گفت: در صورتی که دارندگان نسبت به دریافت الحاقیه اقدامی انجام ندهند در صورت بروز حادثه مقصر شناخته شده و لذا میبایست ما به التفاوت زیان حاصله را پرداخت کنند.
انتهای پیام/
ضمنا چرا وقتی بحث افزایش حقوق است همه دنبال بیشترین افزایش هستند ولی وقتی قرار است دیه یاخونبهای یک انسان تعیین شود همه به دنبال کم کردن آن هستند .شاید فکر می کنیم مرگ ناشی ازتصادف فقط برای دیگران است وفقط بازماندگان دیگران هستند که دیه دریافت خواهند کرد؟!
کمی واقع بین باشیم.
حالا اگر الان خدایی ناکرده تصادف کنید آیا دارید مبلغ 253 میلیون دیه پرداخت کنید آنهم در خوش بینانه ترین حالت به یک نفر بزنید اگر به چند نفر بزنید که دیگر هیچ ...
شرکت های بیمه در هنگام خسارتی که با توجه به رای دادگاه طولانی شده و باید یوم الادا پرداخت شود سقف ماه حرام را به کل سال تسری می دهند. تازه اینجاست که مقصر تازه متوجه می شود که حق بیمه اضافی پرداخت نکرده است.
نکته: شما بابت چهار ماه حرام حق بیمه پرداخت می کنید ولی در هنگامی که رای دادگاه طولانی می شود (اطاله دادرسی می شود) شرکت های بیمه در هنگام پرداخت خسارت چهار ماه حرام را به کل سال تسری می دهند.
هرچی تعیین کردبایدپرداخت کنندإ؟
سیلندر و مدل و تاریخ ساخت نشون دهنده قیمت ماشین و هزینه بیمه هست
مثل اینکه بپرسید چرا حج تمتع (حج واجب) در ماه دیگر قمری نیست و حتما باید در ماه ذی الحجه انجام شود. ماه حرام نیز در شرع مقدس ما می باشد.
در خصوص سوال "مگه تصادف منجر به فوت فرقی داره ..." خدمت تان عرض می کنم بنظر شما در هنگام تصادف شاخ به شاخ پراید با ماشین لکسوس RX350 کدام یک خسارت شدید تر و تلفات بیشتر می دهد.
1- در هنگام چپ کردن پراید و پژو و... احتمال زنده ماندن سرنشینان چقدر می باشد.
2- در هنگام چپ کردن ماشین های به اصطلاح گران قیمت مثل بی ام و و لکسوس و... احتمال زنده ماندن سرنشینان بیشتر نیست.
پس حق بیمه بر اساس نوع وسیله نقلیه متفاوت هست هرچقدر وسیله نقلیه احتمال خطر کمتری داشته باشد حق بیمه اش نیز کمتر هست.
اگر دیه بابت تورم افزایش پیدا کرده، ایا پول پرداختی من بابت حق بیمه دچار تورم نشده و افزایش پیدا نکرده؟؟
این الحاقیه برای من مفهوم نیست
به زبان ساده هرچقدر پول بدهید آش می خورید.
وقتی شخصی در سال 94 سقف تعهدات بیمه نامه اش 300 میلیون هست و الان دیه ماه حرام 253 میلیون این شخص دیگر نگران نیست چون طبق قانون مازاد بر دیه مرد مسلمان در ماه حرام را اخذ کرده.
پولی که شما بابت حق بیمه می دهید بایت آن سال هست همانطور که می دانید در عقد باید حدود تعهدات اشخاص ذکر شود. بیمه نیز به این صورت هست باید یک حداقلی در نظر گرفته شود.
مثلا اگر شخصی امسال در ماه عادی تصادف کند (دیه ماه عادی الان 190 میلیون هست) و منجر به فوت شخص ثالثی شود و رای دادگاه در سال بعد صادر شود و دیه ماه عادی سال 96 بشود 250 میلیون شرکت های بیمه که نمی گویند چون دیه ماه عادی شما در سال 95 مبلغ 190 میلیون بوده ما هم 190 بیشتر نمی دهیم بلکه می گویند چون سقف بیمه نامه شماه الان 253 میلیون هست کلا دیه 250 میلیونی سال 96 را پرداخت می کنند.و شما چیزی از جیب نمی دهید.
پیشنهاد می کنم از سال آینده در کارت بیمه خودروها سال شمسی درج نشود سال قمری نوشته شود تا ما بر حسب ماههای قمری خودرو خود را بیمه کنیم وسط تاریخ سال بیمه گذار مجبور نباشیم دوباره مراجعه کنیم برای الحاقیه