مجید حسینی نماینده شهرداری در امور اجرایی شهر آفتاب در گفتگو با خبرنگار
حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان ضمن اشاره به آخرین وضعیت آماده سازی این مجموعه برای برگزاری بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عنوان کرد: مطالعات مجموعه شهر آفتاب را با رویکرد نمایشگاهی شدن انجام دادیم و در نهایت به مرحله ساخت و ساز رسیدیم و زمانی که پروژه بالای 80 درصد رسید تصمیم گرفتیم که شاید بتوان همین امسال بیست ونهمین نمایشگاه کتاب را در آنجا برگزار کنیم و در دی ماه سال گذشته به جمع بندی قطعی رسیدیم و بعد از پیگیری و بازدید ناشران؛ تصمیم بر این شد که نمایشگاه امسال به شهر آفتاب منتقل شود و ادامهی روند پروژه در دستور کار قرار گرفت تا زمان برگزاری نمایشگاه کتاب آن را به اتمام برسانیم.
وی ادامه داد: اکنون روند پروژه نمایشگاه کتاب به سرعت پیش میرود و همانطور که میدانید 25 هزار متر مکعب حجم ایستگاه مترو است که به پایان رسیده و تنها منتظر تاریخ افتتاح خط مترو هستیم که قرار است زودتر از نمایشگاه این کار انجام شود و پایان فروردین و یا اول اردیبهشت مترو شهرآفتاب افتتاح میشود.
ارائه خدمات مخصوص نخبگان،اهل قلم و اساتید دانشگاه از درب منزل
حسینی در خصوص دسترسیهای دیگر نمایشگاه کتاب افزود: تا 25 فروردین دسترسیها تمام میشود و مسائل مربوط به حمل و نقل شهری به اینگونه است که اتوبوسهایی را در نقاط مختلف شهر برای انتقال مردم به نمایشگاه کتاب در نظر گرفتیم و امسال نخبگان، اهل قلم، فرهیختگان و اساتید دانشگاه با سرویسهای مخصوص از درب منازلشان به نمایشگاه منتقل میشوند و در کل مترو کار اصلی انتقال جمعیت را برعهده دارد.
وی با اشاره به تسهیلات حضور شهرستانیها در نمایشگاه کتاب بیان کرد: کسانی که از شهرستانها به خصوص از قم ، کرج و ساوه به نمایشگاه میآیند محلی را برای پارک خودروهایشان آماده کردیم و طبق هماهنگیهایی که با حرم مطهر امام خمینی (ره) صورت گرفته شرایطی را برای اسکان مسافران در اطراف حرم در نظر گرفتیم تا دیگر لازم نباشد به داخل شهر تهران بروند. به نظر من امسال سطح رفاهی نمایشگاه با توجه به امکاناتی که فراهم شده بسیار خوب است.
طراحی نمایشگاه براساس معماری ایرانی
حسینی از ایده گرفتن طراحی نمایشگاه براساس معماری قدیمی خاطرنشان کرد: سالن سه قلویی طراحی شده که تعدادی غرفه در آنجا قرار میگیرند و چهار طرف نمایشگاه با چادر مسقف در چهار قطعه جداگانه پوشش داده میشود و اینکه چطور در این مکانها ناشران جانمایی شوند بر عهده وزارت ارشاد است و تا 25 فروردین در سه فاز سالن ها به وزارت ارشاد تحویل خواهیم داد البته این تحویل فاز به فاز صورت میگیرد.
هر خانه ی جدید و هر اسباب کشی مشکلاتی دارد
وی در پاسخ به دغدغههای ناشران نیز اظهار داشت: برای نمایشگاه بین المللی کتاب باید مکانی دائمی تعبیه میشد و شهر آفتاب تنها مکان نمایشگاهی است که میتواند پاسخگو حضور جمعیت باشد و اگر امسال نمایشگاه منتقل نمیشد سال آینده باید انتقال پیدا میکرد و به هر حال هر خانه نو و هر اسباب کشی با مشکلاتی روبروست و چه بهتر که امسال این کار صورت گرفت تا نمایشگاه به ثبات برسد و هرچه این انتقال دیرتر بود مشکلاتش هم بیشتر می شد.
وی تاکید کرد: مردم در طول سال هم میتوانند به شهر آفتاب بیایند چراکه باز هم برنامههای جنبی فرهنگی برای خانوادهها داریم و شاید تنها فضای فرهنگی و تفریحی به همراه پارکینگ در شهر آفتاب است.
جایگاه عوارضی تهران قم باید برداشته شود
نماینده شهر آفتاب در نمایشگاه کتاب درباره عوارضی تهران قم بیان کرد: از نظر کارشناسی جایگاه عوارضی باید از آن فضا به جلوتر منتقل شود تا جایی که من شنیدم، قرار است در زمان برگزاری نمایشگاه عوارضی گرفته نشود اما باز هم جایگاه عوارضی ترافیک ایجاد میکند و باید جابجا شود که ما از وزارت ارشاد درخواست کردیم در خصوص این مسئله با وزارت راه و شهرسازی به هماهنگی برسند.
انتهای پیام/