سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پرس تی وی خبر داد؛

پاکستان به لحاظ هوایی قدرتمند می‌شود

پاکستان تصمیم دارد با کمک چین، ناوگان فرسوده جت‌های جنگنده خود را ارتقاء دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پرس تی وی؛ پاکستان تصمیم دارد با کمک چین ناوگان فرسوده جت‌های جنگنده خود را با هدف آنچه که توسعه قابلیت های نیروی هوایی این کشور در نبرد علیه شبه نظامیان خوانده شده، ارتقا دهد.

"محمد اشفق آرِین،" نفر دوم فرماندهی نیروی هوایی پاکستان، روز چهارشنبه ضمن اعلام این خبر افزود خرید هواپیماهای نسل پنجم برای پاکستان بسیار پرهزینه است و این کشور مایل به صرف پول خود در این زمینه نیست مگر اینکه تحت فشار قرار گیرد.

این فرمانده پاکستانی گفت: «نگرانی ما این است که نمی‌دانیم عملیات ضد تروریستی تا چه زمانی ادامه خواهد یافت.»

پاکستان با 180 میلیون نفر جمعیت و مسلح به سلاح هسته‌ای در حال مبارزه با شبه نظامیان به ویژه اعضای طالبان عمدتاً در شمال غرب این کشور است.

ارتش پاکستان در عملیات ضد تروریستی سال 2014 موفق شد در مناطق وزیرستان شمالی و جنوبی به موفقیت‌هایی علیه شبه نظامیان فعال در منطقه دست یابد اما نیروی هوایی این کشور به دلیل فرسودگی و فقدان فن‌آوری‌های جدید نتوانست کمک زیادی کند.

نیروهی هوایی ارتش پاکستان در حال حاضر عمدتاً به ناوگانی از حدود 70 جنگنده امریکایی اف – 16 متکی است.

با این حال به اعتقاد تحلیلگران ارتش پاکستان به دنبال یک زرادخانه ارتقا یافته برای مقابله با قدرت نظامی رو به رشد هند، همسایه شرقی خود است. دو کشور به دنبال جدایی خشونت آمیز پاکستان از هند در سال 1947 در پایان حکومت استعماری انگلیس سه بار با یکدیگر جنگ کردند. 

نیروهی هوایی پاکستان همچنین صدها جت میراژ داسو ساخت فرانسه دارد اما عمر آنها بالای 40 سال است و جت‌های اف – 7 چینی آن نیز سنی بالای 25 سال دارند که قاعدتا باید از رده خارج شوند.

برای پر کردن این خلاء، اسلام آباد تصمیم گرفته به جای صرف میلیاردها دلار برای خرید جنگنده‌هایی که برای خرید در دسترس هند به عنوان رقیب جدی اسلام آباد نیز هست، جت‌های جِی اف 17 را با کمک چین ارتقا دهد.

اشفق آرین با اشاره به ارتقای 20 جت‌ جِی اف 17 تا سال آینده میلادی اذعان کرد با این حال مفید بودن این جت‌ها در عملیات، محدود است زیرا فاقد دقت کافی در هدف گیری هستند.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.