سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قم؛

نوک پیکان حملات دشمن، مکتب اهل بیت(ع) است

خطیب و مبلغ برجسته حوزه با بیان این که تبلیغ، باید عاشقانه باشد نه کاسبانه گفت: حوزه علمیه نیازمند رادیوی بین المللی با زبان های زنده دنیاست تا با دنیا حرف بزند و تبلیغ کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛حجت الاسلام والمسلمین حسین انصاریان  در دیدار با  معاون بین الملل حوزه های علمیه و مدیران و کارکنان این معاونت، فعالیت های معاونت بین الملل حوزه را فوق العاده با ارزش و قابل تقدیر دانست و بیان داشت: رسول خدا(ص)، بیش از 1400 سال قبل تبلیغ دین را با نگاه جهانی به انجام رساند؛ در یکی از نسخه های خطبه غدیر می خواندم که آن حضرت در پایان خطبه غدیر می فرمایند  "خدا رحمت کند کسی را که این سخنرانی را به همه زبان ها پخش کند" که این مساله اهمیت تبلیغ بین الملل و توجه به زبان های خارجی را بیش از پیش معلوم می کند.

ماجرای آموزش زبان فرانسه به طلاب قم و مخالفت بازایان!

وی با بیان اینکه علمای شیعه در طول تاریخ از تبلیغ بین الملل غافل نبوده اند گفت: مرحوم آیت الله حائری موسس حوزه علمیه قم به دنبال آموزش زبان فرانسه برای طلاب بوده،  اما برخی از بازاریان تهران با نادانی آمدند قم و به جناب شیخ عرض کردند که ما پول برای یادگیری زبان کفر نمی دهیم! شیخ هم دید ممکن است اساس حوزه از بین برود، لذا با ناراحتی و رنج روحی از این مساله چشم پوشی کرد.

ضرورت ارتباط با رهبران مذهبی جهان

خطیب توانای حوزه، بهره مندی از تجارب مبلغان بین المللی را ضروری خواند و اظهار داشت: علاوه بر ارتباط با توده های مردم در نقاط مختلف جهان، ارتباط گیری با رهبران دینی و مذهبی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است؛ زیرا بسیاری از اینها غیرمعاند و آماده پذیرش سخنِ صحیح هستند.

نوک پیکان حملات دشمن، مکتب اهل بیت(ع) است

استاد انصاریان به تبلیغات جهانی بر ضد اسلام ناب محمدی(ص) اشاره و خاطر نشان کرد: کفر جهانی با اسلامی که تن به هر فساد و فتوایی دهد و خطری برای آنها نداشته باشد مخالفتی ندارد و حتی از آن استقبال می کند، اما نوک پیکان دشمن به طرف مکتب اهل بیت(ع) است، زیرا کفر جهانی این موضوع را درک کرده که اگر مکتب اهل بیت(ع) حاکم شود، سفره ظلم و کفر را جمع می کند.

تهیه و عرضه جزوات کوچک و کاربردی از معارف اهل بیت(ع)

این مبلغ عرصه بین الملل، به سفرهای خود به کشورهایی چون ارمنستان، گرجستان و کشورهای اروپایی و دیدار با رهبران مذهبی در آن دیار اشاره کرد و گفت: بسیاری از این افراد، شناخت درستی از مکتب اهل بیت(ع) ندارند و لذا می توان در جزوه های کوچک، روایات و معارف کاربردی را به این افراد منتقل کرد و مباحثی مانند توحید از نگاه قرآن، همسرداری از نگاه پیامبر(ص)، معاشرت از نگاه امام باقر(ع)، کسب از نگاه امام صادق(ع) را عرضه نمود.

رادیو بین المللی حوزه راه اندازی شود

این محقق حوزوی فعالیت گسترده تبلیغی رسانه ای از سوی حوزه علمیه را خواستار شد و گفت: حوزه علمیه نیازمند رادیوی بین اللمللی با 7-6  زبان زنده دنیاست تا با دنیا حرف بزند و تبلیغ کند.

وی تصریح کرد: فرهنگ اهل بیت(ع)، فرهنگ محبت، علم، عقل، زندگی و فطرت است و چنانچه مفاهیم و معارف ارزشمندمان را عالمانه و به صورت کاربردی به مخاطب ارائه کنیم، مورد پذیرش و اقبال واقع می شود.

تبلیغ بین الملل، عاشقانه باشد نه کاسبانه

وی یادگیری زبان های خارجی از سوی حوزویان را ضروری خواند و گفت: آنهایی که در عرصه بین الملل گام می نهند باید از وجوب، اهمیت و عظمت این کار مطلع باشند تا عاشقانه وارد این عرصه شوند نه کاسبانه.

این مولف و محقق حوزوی گفت: شخصا از ساعت 6 یا 7 صبح مشغول کار می شوم و گاهی تا 12 شب طول می کشد، اما دست بر نمی دارم و خسته نمی شوم، زیرا عاشق این کار هستم و خودم را هم قانع کرده ام که طلبکار خدا نیستم یعنی به شرط مزد کار نمی کنم بلکه به این کار عشق می ورزم.

سازمان فرهنگ در اعزام روحانیون با حوزه هماهنگ باشد

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی متکفل اعزام روحانیون به کشورهای مختلف است گفت: لازم است تا این سازمان در این زمینه با حوزه علمیه هماهنگ باشد و افراد اعزامی مورد تایید حوزه قرار بگیرند.

تاثیر شگرف اخلاق در تبلیغ

استاد انصاریان رویکرد اخلاقی در تبلیغ را بسیار مهم عنوان کرد و اظهار داشت: اخلاق، حلقه وصل ایمان و عمل است و برخورد متواضعانه و با اخلاق در تبلیغ بین الملل، آثار شگرفی بر جای می گذارد.

برچسب ها: قم ، حوزه علمیه ، بین الملل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.