سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرو رفتن ناخن پا در گوشت را جدی بگیرید

رشد ناخن به خصوص ناخن‌های شسصت پا از داخل و فروفتن آن در گوشت از جمله مشکلات شایع است که باید آن را جدی گرفت و از عفونت آن جلوگیری کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که ناخن‌های شصت پایتان از داخل رشد کند و سبب زخم پوست پا ‌شود که می‌تواند بسیار دردناک و آزاردهنده شود. علاوه بر این، بسیاری از بیماری‌ها همچون دیابت، کاهش گردش خون و خون‌رسانی در ناحیه پاها و یا آسیب‌هایی به اعصاب پا و کف آن می‌تواند منجر به این مشکل شود.

عامل ایجاد این بیماری که اکثراً در انگشت شصت پا دیده می‌شود، رشد بیش از حد ناخن و فرورفتن آن در شیار ناخن است. این حالت معمولاً با درد و ایجاد عفونت همراه است و عمده‌ترین علت آن کوتاهی نادرست ناخن، ضربه‌هایی مداوم به ناخن هنگام پیاده‌روی و دویدن، استفاده از کفش‌هایی نامناسب و تنگ و در نهایت عدم رعایت بهداشت به خصوص در ناحیه پا است.

از جمله علائم این بیماری می‌توان به دردهای مکرر،‌ قرمز شدن پوست و تورم اشاره کرد. اگر به این مشکل توجه نشود می‌تواند در مدتی کوتاه به عفونت تبدیل شود و در صورت پیشرفت آن، عفونت به داخل خون وارد می‌شود. اگر اطراف ناخن‌تان به شدت تورم کرد و قرمز شد و چرک و مایعی از اطراف آن خارج شد، این علائم نشان‌دهنده عفونت است و باید جدی گرفته شود. در صورت مشاهده این علائم و نشانه‌ها به پزشک مراجعه کنید.

منبع: The Science of Eating

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.