به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت : امسال در جهت حفظ و ارتقای سلامت و در راستای اهداف سازمان غذا و دارو در ایام نوروز نظارت ها تشدید شد.
حسن براتی زاده تصریح کرد:بر روی نمونه های دریافتی از مواد غذایی 150مورد آزمون در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی معاونت انجام شد.
وی با بیان اینکه اولویت رسیدگی به تخلفات در ایام نوروز به دلیل مراجعه بیشتر مردم به رستوران رسیدگی به تخلفات رستوران ها بوده است، افزود : بعد از غذاهای رستورانی انواع شیرینی ، شکلات ، آجیل و آب معدنی از دیگر موارد مورد توجه و نمونه گیری مستمر در طرح نوروزی بودند که مورد آزمایش قرار می گرفتند.
انتهای پیام/آ