به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ جعفر گوهرگانی افزود: این میزان کشت بهاره شامل هندوانه، طالبی، احمدی، گوجه فرنگی، خیار سبز و بادمجان است.
وی ابرازکرد: عملیات کشت بهاره این محصولات که از نیمه دوم اسفند سال94 آغاز شد.
گوهرگانی بیان کرد:عمده ترین مناطق کشت بهاره صیفی، سبزی و محصولات جالیزی مناطق گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد مانند شهرستان های گچساران، باشت، کهگیلویه، چرام و بهمئی است.
وی گفت: آبیاری اراضی زیر کشت این محصولات در کهگیلویه و بویراحمد بیشتر به صورت نواری انجام می شود.
گوهرگانی تصریح کرد: کاهش میزان مصرف آب، کم شدن میزان علف های هرز ، استفاده از سموم کشاورزی ، نیروی انسانی از مزایای استفاده از آبیاری نواری است.
وی همچنین از برنامه ریزی برای کشت بهاره لوبیا درمناطق سردسیری این استان خبر داد.
سالیانه 750 هزار تن انواع محصول کشاورزی و دامی در کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود.
انتهای پیام /ف