سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش قیمت مرغ با مدیریت تولید محقق می شود

عضو هیأت مدیره اتحادیه سراسری مرغ داران گوشتی گفت: در واقع اگر بحث مدیریت تولید اجرایی شود در ماه های آتی نه تنها کاهش قیمت مرغ نخواهیم داشت بلکه احتمال روند صعودی قیمت ها در بازار وجود دارد.

عظیم حجت عضو هیأت مدیره اتحادیه سراسری مرغ داران گوشتی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص وضعیت قیمت مرغ در بازار اظهار داشت: در ایام نوروز قیمت مرغ در استان های مختلف متغیر بوده و گفتنی است که متوسط قیمت مرغ در استان تهران نیز در قیمت سایر استان ها تأثیرگذار بوده است.

وی با اشاره به افزایش قیمت جوجه گفت: قیمت جوجه در اواخر اسفند و اوایل فروردین نسبت به ماه های قبلی خود هزار تومان افزایش داشته و از طرفی با توجه به افزایش هزینه های کارگری همچون عیدی و پاداش در پایان سال و کاهش قیمت مرغ زیان مرغداران را تدوام بخشیده است.

حجت در ادامه بیان کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلو مرغ زنده در استان تهران 3 هزار و 600 الی 3 هزار و 700 تومان و مرغ آماده به طبخ برای مصرف کننده 5 هزار و 500 تومان که با قیمت واقعی خود فاصله معناداری دارد.

عضو هیأت مدیره اتحادیه سراسری مرغ داران با اشاره به روند کاهش قیمت در ایام نوروز یادآور شد: مازاد عرضه مرغ گرم در بازار و عرضه مرغ منجمد از سوی شرکت پشتیبانی تأثیر بسزایی در کاهش قیمت مرغ در بازار و زیان مردغداران داشته است.

وی با اشاره به پیشبینی قیمت در روزهای آتی گفت: در واقع اگر بحث مدیریت تولید اجرایی شود در ماه های آتی نه تنها کاهش قیمت مرغ نخواهیم داشت بلکه احتمال روند صعودی قیمت ها در بازار وججود دارد اما اگر مدیریت تولید رها شود و شرکت پشتیبانی مجبور به عرضه مرغ در بازار شود لازم به ذکر است که شاهد تدوام روند کاهش قیمت و زیان مرغداران خواهیم بود.

انتهای پیام/

برچسب ها: قیمت مرغ ، اتحادیه ، صنعت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.