مناحیم افزود: " باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، در مقاله ای که دو هفته پیش روزنامه "آتلانتیک" آن را منتشر کرد، عربستان سعودی را به اشاعه اندیشه های وهابی در کشورهای اسلامی اعتدال گرا از جمله اندونزی متهم کرد. اوباما اعلام کرده بود عربستان به دنبال برانگیختن جنگ های فرقه ای در یمن ، عراق و سوریه است. رژیم آل سعود باید بداند چگونه علیرغم دشمنی اش با ایران، با این کشور در منطقه مشارکت کند. این رژیم باید یک راه مؤثر برای ایجاد صلحی سرد با ایران بیابد."
این تحلیلگر صهیونیست در ادامه نوشت: " اظهارات اوباما موج شدید انتقادات را در عربستان سعودی در پی داشت. این در حالی است که قرار است در ماه آینده اوباما به عربستان سعودی سفر کند و احتمال به تأخیر افتادن این سفر وجود دارد. چه بسا سران آل سعود در این مدت با افزایش تبلیغات بر ضد اوباما و ایجاد فضایی منفی، وی را مجبور به لغو این سفر کنند."
مناحیم همچنین با اشاره به توافق هسته ای ایران و غرب افزود: "بدیهی است آمریکا در ماه های گذشته با اتخاذ یک سیاست متعادل در خاورمیانه، از ایران در ایام پسابرجام حمایت کرد. ولی این دلیل نمی شود که عربستان بخواهد از اوباما شکایت کند. مگر نه اینکه رژیم آل سعود در سال گذشته و با روی کار آمدن "سلمان بن عبدالعزیز" موضع خود را در مبارزه با تروریسم تغییر داد. در تابستان گذشته یک هیأت بلند پایه از حماس به ریاست "خالد مشعل" میهمان پادشاه عربستان بود و در آینده ای نزدیک نیز قرار است این سفر تجدید شود."
وی نوشت: "عربستان سعودی سعی دارد با گمراه کردن غربی ها، خود را یک کشور ضد تروریسم جلوه دهد. این کشور در ماه های گذشته با ایجاد یک ائتلاف ضد داعش، داعیه ی مبارزه با تروریسم سر داده است. این ائتلاف که متشکل از کشورهای عربی و اسلامی است تاکنون اقدام مؤثری برای مبارزه با تروریسم انجام نداده و فقط برنامه های خود را در رسانه ها اعلام کرده است."
مناحیم در ادامه با اشاره به اقدامات اخیر اتحادیه عرب برضد جنبش حزب الله لبنان نوشت: "عربستان سعودی تنها به این خاطر که جنبش حزب الله با ایران در ارتباط است، در اتحادیه کشورهای عربی، این جنبش را در لیست گروه های تروریستی قرار داد. این درحالی است که رژیم آل سعود بسیاری از گروه های تروریستی معارض در سوریه را حمایت می کند. "جبهه النصره" یکی از این گروه هاست . این گروه مخالف دولت بشار اسد است و اسد هم پیمان ایران است و این بهانه برای عربستان کافی است که از این گروه تروریستی حمایت کند."
این تحلیلگر همچنین با توضیح درباره مقاصد رژیم آل سعود در برقراری روابط دوستانه با حماس نوشت: "ملک سلمان، سیاست عربستان در قبال جنبش حماس و اخوان المسلمین را تغییر داد چرا که در شرایط فعلی به آنها نیاز دارد. عربستان سعی دارد با مشارکت آنها یک ائتلاف سنی ضد ایران تشکیل دهد. رژیم آل سعود با این اقدامات درصدد جلوگیری از گسترش نفوذ ایران در خاورمیانه است."