به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ با سفر به يزد آثار باستانى توجه بسيارى از مسافران را به خود جلب می كند اما واقعيت امر آن است كه وجود شيرينى هاى يزدى در كنار اين همه مكان ديدنى سفر شيرينى را براى هر يزد دوستى ميسر می سازد.
از جمله شيرينى هايى كه در يزد پخت ميشود باقلوا است كه از نمونه ى تركى اش به واسطه وجود بادام و پسته تفاوت هاى عمده اى دارد.
شير، تخم مرغ، آرد، روغن، هل، گلاب و مغز بادام و پسته و عسل از مواد تشكيل دهنده باقلوا هستند و طعم شيرينش انقدر دل نشين است كه مشتريانى پر و پا قرص در كشورهاى ديگر از جمله آمريكا و كانادا دارد.
نوآورى در بين برخى شيرين سازان يزدى باعث شده تا قند اصلى باقلوا و ساير شيرينى هاى يزدى از گياهى شيرين و مناسب براى افراد ديابتى بنام سكويا بدست آيد.
در نهايت شيرينى هاى يزدى و بطور عمده با قدمت ترين آنها يعنى باقلوا بسيارى را به خوردن شيرينى وادار می كند و چه بسا مسبب حضور مجدد مسافران در يزد می شود.
انتهای پیام/ص