سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فسنجان فندق را امتحان کنید، مشتری می شوید

گمان نمی کنم کسی پیدا شود که فسنجان نخورده باشد؛ مگر آن که طعم شیرینی دوست نداشته باشد ولی با اطمینان می شود گفت که بسیاری هستند که فسنجان فندق نخورده اند . امتحان کنید مشتری می شوید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گمان نمی کنم کسی پیدا شود که فسنجان نخورده باشد؛ مگر آن که طعم شیرینی دوست نداشته باشد ولی با اطمینان می شود گفت که بسیاری هستند که فسنجان فندق نخورده اند . امتحان کنید مشتری می شوید.

فسنجان فندق

مواد لازم برای 2 نفر

400 گرم  فندق
 یک عدد  پیاز متوسط
 200 گرم  رب انار
200 گرم  مرغ
1 عدد فلفل دلمه ای خرد شده
1 عدد هویج خرد شده
 به میزان لازم نمک و زردچوبه
به میزان لازم روغن مایع

طرز تهیه:

1.   فندق‌ها را در تابه‌ای بریزید و تابه را روی حرارت ملایم  قرار دهید تا فندق‌ها تفت بخورند، سپس آنها را از تابه خارج کرده ، بین یک پارچه یا حوله تمیز بریزید و با کف دست آنها را بسایید تا پوستشان جدا شود. اگر یک مقدار پوست روی فندق‌ها ماند مهم نیست، سپس آنها را آسیاب کنید.

2.   در یک ظرف مناسب فندق‌های آسیاب شده را با پیاز مخلوط کرده، سپس آن را 2 یا 3 بار چرخ کنید. مخلوط را در تابه‌ای بریزید  و آن را روی حرارت قرار دهید. به‌اندازه یک قاشق سوپخوری روغن مایع هم بریزید و با مقدار کمی زردچوبه و نمک آن را تفت دهید. 

3.   بعد از 1تا2 دقیقه مقداری آب سرد اضافه کرده ، حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد و روغن بیندازد. در این میان مرغ را در مقداری روغن همراه با کمی زردچوبه و نمک با حرارت ملایم تفت دهید . فلفل دلمه‌ای، هویج و مقداری آب هم اضافه کنید و صبر کنید تا مرغ نیم‌پز شود.

4.   بعد از حدود 1 ساعت رب انار و مرغ نیم‌پز شده را بدون سبزیجات و آب همراه آن، داخل قابلمه بریزید و بگذارید 45 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند. بعد از زمان ذکر شده خورش شما آماده است. آن را با برنج سرو کنید. 

یه جور دیگه

برای تهیه این خورش می‌توانید از فیله مرغ یا گوشت استفاده کنید. در این خورش هم مثل خورش فسنجان با گردو، اگر خواستید آب اضافه کنید، آب سرد اضافه کنید تا به فندق‌ها شوک وارد شود و به روغن بیفتند.
منبع: مجله آشپزی مثبت
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.