محمدرضا اسماعیلی مدیرعامل اتحادیه فرآوردههای لبنی کشور در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص مصرف سرانه شیر اظهار داشت: با توجه به اینکه مصرف سرانه لبنیات در کشور ما از کشورهای پیشرفته دنیا پایین تر است از این رو لازم است که دولت با مشوقهای تولید و تخصیص یارانه به صنایع لبنی و دامداران حمایتهای لازم از این صنعت را داشته باشد.
وی افزود: طبق آمارهای موجود تا قبل از هدفمندی یارانهها مصرف سرانه شیر در کشور حدود 90 الی 95 لیتر بوده که متأسفانه بعد از هدفمندی مصرف به مرز 80 لیتر کاهش پیدا کرده این در حالی است که در برنامه ششم توسعه رسیدن به مرز مصرف سرانه 160 لیتر برای هر فرد پیشبینی شده است.
اسماعیلی با اشاره به مصرف سرانه شیر در برنامه ششم توسعه بیان کرد:امیدواریم با فرهنگسازی و آگاه کردن مردم از فواید استفاده لبنیات و فراهم کردن زیرساختهای لازم سرانه مصرف شیر به مرز تعیین شده برسد.
مدیرعامل اتحادیه فرآوردههای لبنی یادآور شد: کارخانهها رسالت آزمایش و کنترل محصول با کیفیت در اختیار مردم را دارند و از طرفی تجهیزات صنایع تبدیلی کارخانهها تا مرز 300 لیتر میتواند پاسخگوی نیاز کشور باشد.
وی تصریح کرد: تا زمان توزیع شیر یارانهای تمامی کارخانهها فعال بودند اما به یکباره بعد از هدفمندی یارانهها نیمی از کارخانههای صنایع لبنی در تعطیلی به سر می برندکه این امر یک فاجعه است و دولت بایستی این صنعت استراتژیک را حمایت کند چرا که در صورت رها شدن جامعه دچار آسیبهای جدی خواهد شد.
انتهای پیام/
من از دامدارن خراسان رضوی هستم ، عدم اجرای خرید شیر خام به قیمت مصوب 1440 تومان از سوی کارخانه ها من و سایر دامداران را درمعرض ورشکستگی قرارداده بدهی های معوق بانکی با جرایم سنگین 30 درصدی از یک طرف و بدهی به اشخاص کمر ما رو شکسته ! تازه این قیمت مربوط به 2 سال قبل هست و قیمت های فعلی بیشتر از این مقداره ! آیا معنی مقاومت اقتصادی اقدام و عمل درسال 1395 این است ؟! آیا بایستی در واردات شیر خشک اونقدر اقدام شود تا عملا"سرمایه گذاران درصنعت دامداری ورشکست بشوند ؟! کی مسئولین به فکر می افتند ؟ بخدا فردا دیر است !!