سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبدیل برخی اسانس‌‌ آدامس‌ها به سم کبدی

رئیس آزمایشگاه‌ مرجع سازمان غذا و دارو گفت: برخی اسانس‌های مصنوعی آدامس‌ها درکبد می‌تواند به سم تبدیل شود.

حسین رستگار رئیس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص آدامس‌های قاچاق بیان کرد: بخش عمده‌ای از آدامس ها وارداتی هستند که اغلب آن‌ها نیز به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند. 

وی درمورد اسانس‌های مصرفی در انواع آدامس‌ها گفت: اگر اسانس‌های طبیعی مانند زیره، گلاب و و ... در آدامس‌ها استفاده شود مشکلی ایجاد نمی‌کند هر چند که مقدار آن باید درحد مجاز باشد. برخی اسانس‌های مصنوعی می‌تواند با ورود به کبد در بدن فرد به سم تبدیل شود و آسیب‌هایی را به بدن وی وارد کند این نوع از اسانس‌ها هم باید در حد مجاز مورد استفاده قرار گیرد و در فرمول محصول ذکر شود.

رستگار در مورد تخلفات انجام شده روی آدامس‌ها عنوان کرد: مشخصات ادعا شده روی این محصولات باید با ماهیت آدامس‌ها تطبیق داشته باشد. 

وی راجع به فواید آدامس  اظهار کرد: مصرف آدامس‌هایی که طبق روز صحیح تولید می‌شوند می‌تواند به تقویت عضلات چانه، برطرف کردن بوی بد دهان و منظم شدن عملکرد سیستم گوارشی کمک کند. 

انتهای پیام/ 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.