سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

بفرمایید نان برنجی

نان برنجی کرمانشاه، یکی از سوغاتی های معروف استان است که در بین گردشگران و مسافران محبوبیت بسیاری دارد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ پیشینه نان برنجی به دوران قاجار، و حدود صد و پنجاه سال قبل باز می گردد زمانی که مسافران جاده ابریشم بدنبال غذایی برای مسیر سفرشان بودند که ارزش غذایی و ماندگاری خوبی داشته باشد، از آن زمان بود که مردم کرمانشاه، نان برنجی را درست کردند. 

 آرد برنج، تخم مرغ، شکر، روغن، هل ،گلاب و تخم خرفه موادی هستند که نان برنجی از آن ها، درست می شود. هر کدام از این اجزای تشکیل دهنده را در نظر بگیریم فواید مخصوص به خود را دارند و اگر به روشن سنتی تهیه شده باشد ضرری ندارد چون هیچ ماده نگهدارنده و غیر طبیعی به آن افزوده نمی شود. همچنین اکثر نان برنجی های کرمانشاه با روغن حیوانی تهیه می شوند که عطر و بوی بسیار دلپذیری را به آن می دهد.

انتهای پیام/
برچسب ها: کرمانشاه ، نان ، برنجی ، سوغاتی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.