حجتالاسلام اباذر بیگی در گفتوگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه اظهار داشت: براساس آموزههای دین مبین اسلام تمایل داشتن به تفریح یکی از نیازهای طبیعی به شمار میرود که به معنای واقعی کلمه با سرشت انسان آمیخته شده است، و از آغاز تا پایان زندگی همواره وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه اوقات فراغت در دوران کودکی به شکل بازیهای کودکانه گذرانده میشد به طوری که در بزرگسالی هم به اعتبار تفاوت شرایط اجتماعی و خانوادگی به اشکال گوناگون سپری میشود، ادامه داد: همچنین به همان اندازه که انسان به انجام دادن امور عبادی و مادی دعوت شده است در مورد توجه داشتن به اوقات فراغت هم توصیههایی نیز وجود دارد.
مسئول دبیرخانه نظارت بر کانونهای فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به این موضوع که توجه داشتن به اوقات فراغت از موارد خاصی به شمار میرود که هر مسلمان نباید نسبت به آن بیاعتنا باشد، باید نهایت بهره روحی و معنوی را از آن کسب کند، خاطرنشان کرد: در فرهنگ اسلامی که انسانیت و آزادی انسان را تامین میکند هیچ گاه به دلیل کار و تلاش مسلمان با خود بیگانه نمیشود.
وی با اظهار به اینکه در اسلام هیچ گاه اختیار و اراده افراد از آنها سلب نمیشود، بیان داشت: در فرهنگ اسلامی طبق آنچه از قرآن کریم و سنت پیامبر مکرم اسلام (ص) برداشت میشود، بین «کار»، «فراغت» و «استراحت» هماهنگی کامل وجود دارد.
بیگی ادامه داد: در فرهنگ غنی و اصیل دین مبین اسلام انسان باید ضمن وقتشناسی باید زمان مناسب هر کار را تشخیص دهد و در فعالیتهای مختلف همه جوانب شخصیت خود را مورد توجه قرار دهد، به طوری که کار و تلاش باید بههنگام، عبادت و ارتباط با خداوند متعال بهجا بوده، از طرف دیگر ساعاتی را هم برای ارتباط با مردم در نظر گیرد. انتهای پیام/ب