به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مسئول اداره تولیدات گیاهی و دامی جهاد کشاورزی نطنز گفت: این محصولات شامل خیار، طالبی، گرمک، هندوانه و خربزه است که 80 درصد آن به صورت دستی با پوشش پلاستیک و شیوه تونلی و حدود 20 درصد نیز به صورت مکانیزه با روش آبیاری تیپ و پلاستیک گذاری با تراکتور كشت شد.
بهروز کیانوش افزود: با عملکرد متوسط حدود 30 تن در هکتار پیش بینی می شود حدود 21 هزار و 600 تن انواع صیفی جات از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازارهای مصرف محلی و مراکز استانها شود.
سطح زیر کشت محصولات زراعی و باغی در شهرستان نطنز بیش از 12 هزار هکتار است که حدود هفت هزار و 500 هکتار به زراعت و چهارهزار و 500 هکتار به باغ ها اختصاص دارد.
انتهای پیام/ ش