سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان؛

آغاز طرح نوروزی نظارت بر فرآورده های خام دامی استان اصفهان

طرح نوروزی نظارت برفرآورده های خام دامی در استان اصفهان آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازاصفهان،رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: دراین طرح 50 گروه نظارتی شامل 350 نفر مسوول فنی وبهداشتی و 50 بازرس دامپزشکی بر روند تولید دام از مزرعه تا سفره نظارت می کنند تا محصولی سالم در ایام نوروز در سفره اصفهانیها توزیع شود.

عبدالرضا مرادی افزود: 350 مسوول فنی و بهداشتی تا 29 اسفند در بازدید از 150 واحد کشتارگاه و مراکز بسته بندی دام ، طیور ودیگر واحدهای توزیع کننده بر نحوه تولید، نگهداری و عرضه مناسب این مراکز نظارت می کنند.

وی گفت:همچنین 50 بازرس بر روند عرضه بهداشتی فرآورده های خام دامی در پنج هزار مرکز عرضه این استان نظارت خواهند کرد.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: استان اصفهان یکی از نقاط گردشگری کشور است که در ایام تعطیلات نوروز میزبان گردشگران بسیار و تامین سلامت غذایی این مسافران بسیار حائز اهمیت است.

استان اصفهان از استانهای برتر در زمینه تولید لبنیات ، دام وطیور است.




انتهای پیام/ب


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.