سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معجونی که 10 برابر قوی‌تر از "پنی‌سیلین" است!

زمستان به انتهای خود رسیده و بدن ما خودش را برای تغییر فصل آماده می‌کند. این فاصله زمانی باعث می‌شود تا دستگاه ایمنی بدن با انواع ویروس‌ها و آلودگی‌ها مبارزه کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ دستگاه ایمنی بدن شاید در مقابل برخی تهدیدات ضعیف عمل کند و در نتیجه ما مریض شویم. اما اگر بتوانیم به بدن کمک کنیم، دیگر مریض نخواهیم شد. آنتی‌بیوتیک‌ها یکی از گزینه‌های مناسب محسوب می‌شوند، اما مصرف آن‌ها می‌تواند اثرات جانبی برای بدن داشته باشد. علاوه بر آن، برخی از ویروس‌ها در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم بوده و باز هم در بدن باقی می‌مانند.
حال اگر گزینه‌ طبیعی در اختیار داشته باشیم که علاوه بر نداشتن اثرات جانبی، بتواند تمام ویروس‌ها را از بین ببرد، باید آن را استفاده کرد.

از طرف دیگر، شکی نیست که درمان طبیعی همیشه جایگزین بهتری نسبت به مواد شیمیایی است، زیرا اثر جانبی خاصی ندارند. گزینه‌های طبیعی علاوه بر تقویت دستگاه ایمنی بدن می‌توانند سلامتی را به شما بازگردانند.

حتی برتری اثرگذاری ترکیبات طبیعی نسبت به داروهای شیمیایی از نظر علمی نیز اثبات شده است. به همین دلیل امروز قصد داریم ترکیبی طبیعی را به شما معرفی کنیم که می‌تواند 10 برابر از آنتی بیوتیک قوی‌تر باشد و به نوعی معجزه کند. این ترکیب در برابر آسم، سرفه مداوم، گلو درد، عفونت در اندام تنفسی، برونشیت مزمن و مشکلات تنفسی موثر عمل می‌کند.

مواد مورد نیاز :
در این ترکیب سه ماده وجود دارد که همه شما به احتمال فراوان آن‌ها را در خانه خود دارید. 
نصف فنجان عسل طبیعی
یک چهارم فنجان سرکه سیب طبیعی
چند حبه سیر
نصف فنجان آب

طرز تهیه 
در ابتدا سیرها را خرد کنید. سپس تمام مواد را داخل یک ظرف ریخته و آن‌ها را ترکیب کنید. اجازه دهید تا ترکیب یک شب بماند تا همگن شود. صبح روز بعد ترکیب را از صافی گذرانده و آن را در جای تاریک و خنک نگه‌داری کنید.

آنتی بیوتیک‌ها بهترند یا جایگزین‌های طبیعی آن؟
عسل طبیعی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنزیم‌ها بوده و می‌تواند به خوبی با رادیکال‌های آزاد مبارزه کند، زیرا یک آنتی اکسیدان محسوب می‌شود. علاوه بر این موارد، عسل طبیعی اثر ضد التهابی قوی و خواص ضد باکتریایی بالایی دارد که می‌تواند بدن را در برابر سرماخوردگی، سرفه و گلودرد ایمن کند.

سرکه سیب طبیعی نیز خواص ضد ویروسی و آنتی باکتریایی دارد، بنابراین به کمک دستگاه ایمنی بدن می‌آید. سیر نیز از دوران کهن همواره به عنوان یک دارو شناخته می‌شده و می‌تواند برای انواع بیماری‌ها خصوصا مشکلات تنفسی بدن را بیمه کند. سیر نیز همچون سرکه سیب و عسل، خواص ضد باکتریایی قوی دارد.

علاوه بر این موارد، سیب مانع جهش یافتن ویروس‌ها می‌شود که این مسئله در بدن بسیار حائز اهمیت است. ترکیب این مواد با یکدیگر می‌تواند از بسیاری از جهات به دستگاه ایمنی بدن کمک کند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۶
در انتظار بررسی: ۰
امیر
۰۰:۳۳ ۰۳ خرداد ۱۴۰۳
اخه ادم سینه پهلو سرکه میخوره.بالای نسخه هاتون بنویسید صرفا برای عوام.
حاجی
۱۴:۰۶ ۰۲ مرداد ۱۳۹۹
باید حتما سیر باشه طرف تا بشه استفاده کرد ؟
س
۱۱:۵۷ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
شما اشتباه می فرمایید.اصولا آنتی بیوتیک هیچ ویروسی رو نمی کشه بلکه باکتری هارو نابود میکنه.در ضمن ترکیبات طبیعی و شیمیایی بازی با لغات هست.سیانور هم در طبیعت یافت میشه و کاملا طبیعیه.برگ همین سیب زمینی هم طبیعیه.
ناشناس
۲۲:۲۴ ۱۱ دی ۱۳۹۷
خوب بود
ناشناس
۲۲:۲۴ ۱۱ دی ۱۳۹۷
اگه موادغذایی سالم بخوریم..اگه پیدا بشه هیچ مریضی بر ما غلبه نمیکنه:-
ناشناس
۲۱:۵۹ ۱۰ دی ۱۳۹۷
دختری دارم ۸ سال دارد یک امپول پیرسلین تزریق کرد وحال جای امپول ورم کرد وصف شد درمانش چطست
محمد
۲۲:۰۷ ۲۶ مرداد ۱۳۹۷
سلام منم دو فرزند دختر دارم ویکسالی هست از دکتر وانتی بیوتیک راحت شدم در کل فصل زمسنان روزانه یکبار فرزندانم استفاده میکنن وتقریبا به این معجون عادت کردن لازم به دکر هست فرزندانم ۳و۶ سال دارنداستفاده کنید بعدا اثرات ان را میبینید در دوره اول حداقل بیست روز باید استفاده شود چون گیاهی هست دیرتر نتیجه میگرید امپول تو رگی نیست یک شبه خوب بشید
جواد
۰۹:۱۹ ۲۷ آذر ۱۳۹۶
با سلام خدمت دوستان.مقدار سیر و عسل رو با توجه به مقداری معجونی که درست میکنید متغییر هستش.منظور از گذاشتن تو جای تاریک هم بعضی تغییرات شیمیایی هستش که برای مقابله توی جای تاریک باید قرار بدیم.
انصافا معجون خوبیه میزان مصرف هم بستگی به خودتون داره.همه مواد طبیعی هستش و ضرری ندارد.البته زیاده روی در هرچیزی خوب نیست.موفق و تندرست باشید.
رضا
۰۷:۲۹ ۱۳ خرداد ۱۳۹۶
خب این توضیحی ک دادید مال عسل و سرکه سیب (طبیعی)بود..ممنون میشم طرز تهیه(مععع جووون)با عسل و سرکه سیب(قلابی)هم بنویسید..
جواد
۱۲:۱۶ ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶
لطفاً توضیح دهید که چه وقت باید خنک بماند ، بعد از آن در چه شرایطی نگهداری شود ، چقدر در روز و چند روز در هفته مصرف شود
ناشناس
۱۰:۴۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۴
جالبه
ناشناس
۰۰:۱۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۴
سلام ممنون از کسی که این معجون رو اختراع کرده فقط ننوشه روزی چقدر بنوشیم یا چند ساعت فاصله بدیم یا مداوم استفاده شود عوارض نداره ؟
ناشناس
۱۷:۳۱ ۱۶ اسفند ۱۳۹۴
مگه عسل طبیعی و سرکه طبیعی هم هست.؟؟ حالا گیرم که عسل و سرکه قلابی تهیه و این معجون درست کردیم ، نحوه مصرفش رو هم لطف کنید بگین .متشکرم
ناشناس
۱۵:۰۸ ۱۶ اسفند ۱۳۹۴
توضیح بیشتر لطفا
ناشناس
۰۸:۴۰ ۱۶ اسفند ۱۳۹۴
عسل و سرکه طبیعی؟؟؟!!! مگه داریم ؟! مگه میشه؟!
ناشناس
۰۸:۳۹ ۱۶ اسفند ۱۳۹۴
در مورد نحوه مصرف و چگونگی آن هیچ توضیحی داده نشده است لطفا توضیحات را کامل نمائید
ناشناس
۲۲:۳۱ ۱۵ اسفند ۱۳۹۴
باسلام وخسته نباشید ،درمورد نحوه مصرف وچگونگی ان اصلا توضیح نیست ،لطفا راهنمایی کنید
ناشناس
۲۱:۳۶ ۱۵ اسفند ۱۳۹۴
سلام خسته نباشید
جالب بود ممنون
فقط بگین مقدار مصرف چقدره و چه زمانی باید مصرف بشه منظورم اینه که زمانی که مریض شدیم باید مصرف کنیم یا زمانی که سالم هستیم ممنون .
راستی جواب هارو ارسال میکنید به ایمیل یا همینجا تو سایت میزنید
باشگاه خبرنگاران جوان
۲۱:۳۶ ۱۵ اسفند ۱۳۹۴
زمانی که احساس درد کردید و یا سرماخوردید می توانید این معجون را جایگزین داروهای شیمیایی کنید.
ناشناس
۲۰:۱۸ ۱۵ اسفند ۱۳۹۴
خوردم مردم!
ناشناس
۲۰:۰۹ ۱۵ اسفند ۱۳۹۴
لطفا بفرمائید چه مواقعی خورده شود سپاسگزارم تعدا د سیر ها رو هم بگبد
ناشناس
۱۹:۵۷ ۱۵ اسفند ۱۳۹۴
با سلام، چه مدت بایستی در تاریکی بماند آیا در یخچال میشه نگهداری کرد واینکه چه مقدار از آن را استفاده کنیم؟
ناشناس
۱۹:۴۴ ۱۵ اسفند ۱۳۹۴
عزیزجان شما اگه تو این مملکت عسل و سرکه طبیعی گیر آوردی مارو هم خبر کن...
ناشناس
۱۹:۳۱ ۱۵ اسفند ۱۳۹۴
لطفا توضیح بیشتر بدهید
ناشناس
۱۸:۲۱ ۱۵ اسفند ۱۳۹۴
این معجونی که گفین چه مقدار هر با مصرف شود متشکرم
ناشناس
۱۶:۳۶ ۱۵ اسفند ۱۳۹۴
ممنون جالب بود
ناشناس
۱۶:۲۵ ۱۵ اسفند ۱۳۹۴
با سلام و خسته نباشید.
بعد از اینکه از صافی گذراندیم چه مدت باید در جای تاریک و خنک بماند تا استفاده کنیم؟لطفا توضیحات کامل بدهید