سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش/

چگونه پدر و مادرمان را راضی به ازدواج کنیم؟!

در این گزارش مهمترین راهکار برای کسب رضایت خانواده ارائه شده است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ فلسفه منطق چیست؟ خاصیت اش این است که بخواهی چیزی را ثابت کنی، می توانی؟ قدرتش را داری تا با منطقت دیگران را ارزیابی کنی یا حتی خودت را به جای آن ها بگذاری؟


*با منطق، قضاوت عجولانه نداشته باشیم

اغلب ما انسان ها در ظاهر خود را منطقی جلوه می دهیم اما بسیار پیش آمده که برخی از ما هنگام قضاوت منطقمان را از دست می دهیم و حتی آبروی دیگران را به چالش می کشیم ولی وقتی همان اتفاق برای خودمان می افتد تازه می فهمیم که باید هر کس را در شرایط خودش سنجید.

مونا، 30 ساله، کارمند، می گوید: بارها پیش آمده در برخورد با برخی از رفتارهای دوستانم از کوره در رفته ام اما وقتی آرام شده ام فهمیده ام که کارشان منطقی بوده و من حساسیت زیادی به خرج داده ام.

مینا 50 ساله می گوید: چند بار به خواستگاری برای پسرم رفته ایم. او تاکنون دو بار نامزد کرده و هر بار به تفاهم با طرف مقابلش نرسیده است اما متاسفانه برخی از اطرافیان نمی دانند که هدف از نامزدی آشنایی طرفین است که ممکن است منجر به ازدواج نشود.

پرفسور حسین باهر، جامعه شناس در این باره می گوید:  افراد بی منطق در جامعه، احساساتی و هیجانی هستند و تدبیری در خصوص آنچه پیش می آید، ندارند و معمولا در اصطلاح تابع جو هستند.


*خودخواهی یک باور غیرمنطقی است

باورهای غیر واقع بینانه همان افکار غیر منطقی هستند. گاهی اوقات خرافاتی بودن و افکار منفی برخی انسان ها، آن ها را بدبین می کند و باعث می شود در بررسی مسایل منطقشان کم شود و با پافشاری بر این باورهای غیرمنطقی، استرس، خشم، آشفتگی و .... را برای خود فراهم کنند. منطق یعنی درست فکر کنیم و نتیجه بگیریم آیا ما در زندگیمان به این گونه ایم؟

علی، 49 ساله و کارمند است. او خیلی از مسایل را برای فرزندان خود بد می داند و دایما آن ها را نصیحت می کند اما خود آن اعمال را انجام می دهد و از نظر فرزندانش فردی غیر منطقی است چون اگر کاری بد است او هم نباید انجام دهد نه آنکه تنها برای فرزندانش عیب محسوب شود.

عسل درباره همسرش می گوید: رضا هنگام عصبانیت بدترین برخورد و توهین ها را به من دارد و همیشه می گوید زمانی که عصبانی هستم چیزی نگو تا آرام شوم  اما به محض آن که من عصبی می شوم مرا زیر سوال می برد افکارش و خواسته هایش اصلا استدلال منطقی ندارد.

به گفته پرفسور باهر افراد منطقی طبق ضوابط عقلانی عمل می کنند و موفق هستند اما افرادی که زندگیشان بر پایه منطق بنا نشده اثرات منفی را در همه جوانب زندگی خود می بینند که حتی ممکن است تا بهم خوردن یک زندگی پیش بروند.


*منطقی که با آگاهی بیشتر می شود

خوشبختانه امروزه با افزایش سطح آگهی بیشتر افراد، آنچه که در گذشته به صورت غیرمنطقی مرسوم بوده کم کم جای خود را به استدلال داده است و افراد مخصوصا قشر جوان و تحصیلکرده برآنند که برخی موضوعات را از راه منطق پیش ببرند تا بتوانند بزرگترها را متقاعد کنند.

محمد 29 ساله می گوید: در خانواده ما ازدواج فامیلی جا افتاده است و طبق روال هم مادرم یکی از دختران فامیل را برای ازدواج من انتخاب کرده بود ولی من قصد ازدواج با همکلاسیم را داشتم. اوایل خانواده ام راضی نمی شدند اما با دلایل منطقی و بیان تناسب ها نظرشان را جلب کردم.

پرفسور حسین باهر می گوید: ارزیابی منطق افراد بستگی به موارد مختلف دارد اما امروزه جامعه کم و بیش به سمت منطقی شدن پیش می رود و بسیاری از مواردی که در گذشته به دور از منطق بوده اند اکنون به راحتی پذیرفته و منطقی به نظر می آیند. 


*منطق یعنی ثابت کردن 

بسیار پیش آمده که گهگاهی منطق از رفتار و ذهن افراد رخت می بندد و جایش را تهمت، خودخواهی، قضاوت عجولانه، خودبرتربینی و .... می گیرد و تاکنون، هم دیده ایم و هم شنیده ایم که چه به ناحق دلها شکسته شده اند و برخی اشخاص بی آنکه بتوانند خود را جای دیگری بگذارند، خود را صاحب نظر می دانند. عالمان بی عملی که شرایط دیگران را نادیده می گیرند و فقط ادعای منطق دارند. بهتر است کمی منطق را در زندگیمان خرج کنیم و تا زمانی که نمی توانیم چیزی را حل کنیم، حرفی را به زبان نیاوریم.


گزارش از نگین باقری


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۳۴ ۰۷ فروردين ۱۳۹۵
شما باید در مورد اسان شدن ازدواج جونا بنویسید تازه این متن نکته منفی هم داره گفته کسی که شاغل نباشه بهش نه بگین خوب الان کسی که نیمی از عمرش را صرف مطالعه کرده و بیکاره ایا نباید اینا ازدواج کنن لطفا به پرفسور بگین در مورد ازدواج اسان بگه
ناشناس
۱۳:۰۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
چگونه خودمان را راضی به ازدواج کنیم؟!
ناشناس
۰۹:۱۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
مشکل ازدواج نکردن جوان ها ، پدر و مادر ها نیستن ، مشکل بی پولی و کار نداشتن جوانهاس.
15-16سال درس خوندیم پارتی نداریم استخدام بشیم.
ناشناس
۰۷:۲۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
شما اول کار برای جوان ها پیدا کن بعد حرف از خواستگاری و راضی شدن پدر و مادر بزن
ناشناس
۰۱:۰۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
نه کار دارم و نه سربازی رفتم با چه رویی برم خاستگاری!؟
H
۰۴:۴۲ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
الان اونایی که هیچی ندارن زن میگیرن،حقوق و ماشین وخونه داشته باشی دیگه زن برچیته ،متاسفانه این منطق بین بعضی ااز جونان هست
ناشناس
۰۰:۲۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
پدر و مادر اونقد دخالت می کنند آدم جرات نداره بدون اجازشون کاری کنه ازدواج که دیگه تا خودشون نخواند ما نمی تونیم کار کنیم
ناشناس
۰۰:۰۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
الان این کجاش ربط به راضی کردن پدرو مادر برای ازدواج داشت؟!
مطلباتون فقط تیتر داره
دردی از آدم دوا نمیکنه
ناشناس
۲۳:۵۷ ۱۳ اسفند ۱۳۹۴
با سلام
دوستان به نظر من عامل اصلی طلاق پدر و مادر بی منطقه.همونایی که فکر میکنن عقل کل هستن وعقیده دارن که فرزند تا سنش پایینه باید ازدواج کنه ومیان یکیو که خودشون دوست دارن به فرزندشون غالب میکنن.
ناشناس
۲۲:۲۳ ۱۳ اسفند ۱۳۹۴
خوشبحال(محمد29ساله)که تونست اثبات کنه حرفشو حداقل
من بدبخت حتی "نذاشتن" صورت مسئله رو طرح کنم,اثبات کردن که پیش کش!!!
ناشناس
۲۲:۱۸ ۱۳ اسفند ۱۳۹۴
برای شخص خودم پیش اومد که بحاطر اینکه خانواده ی دختر نتونستن با دلایل منطقی مشکلی برام پیدا کنن،چه تهمت ها که بهم نزدن.
جالبه هر چی هم تهمت زدن،با مدرک عکسشو بهشون ثابت کردم ولی آخرشم قبول نکردن که نکردن.
همچین آدمایی هم هستن هنوز خیلی ها هستن که بی دلیل خودشونو عقل کل میدونن و بقیه رو نادان و ...
ناشناس
۲۱:۵۳ ۱۳ اسفند ۱۳۹۴
پدر و مادرها راضی نمی شن چرا؟
چون خودشون رو عقل کل می دانن
ناشناس
۲۲:۴۸ ۱۳ اسفند ۱۳۹۴
احسنت
یک معلم
۲۰:۴۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
اینو نگین ... نگران و دغدغه دارن ... باید قانع شون کرد