سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تا اطلاع ثانوی از خرید پنیر این شرکت غذایی خودداری کنید

برخی از تحقیقات حاکی از آن است که در برخی از پنیرهای در دسترس و پرمصرف چوب وجود دارد.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ اگر شما هم از طرفداران استفاده از پنیر در غذاهای خود هستید بی‌شک اسم پنیر پارمسان را بارها شنیده اید و به دفعات از آن استفاده کرده‌اید. پارمسان پنیری ایتالیایی است و در بسیاری از کشورها طرفدارن بسیاری دارد. تحقیقات نشان داده است که بسیاری از پنیرهای پارمسان دارای مواد دیگری همچون خرده‌های چوب هستند.

در این پنیرهای از سلولز به عنوان ماده‌ای افزودنی کم‌ضرر استفاده می‌شود که از چسبندگی پنیر جلوگیری می‌کند. روی برچسب بسیاری از پنیرهای پارمسان نوشته شده است که پارمسان 100 درصد است در حالی که در بیشتر موارد مواد افزودنی دیگر در آن استفاده می‌شود و 20 درصد از تولیدات این پنیر برچسبی غیرواقعی دارند.

همین امر باعث می‌شود که قیمت این پنیر بیهوده گران باشد و بیهوده افراد برای خرید آن تخفیف بگیرند زیرا کمتر از 40 درصد از این پنیر محصول واقعی و باکیفیت است. در این شرایط مشتریان این پنیر بی‌کیفیت را بهای گرانی می‌خرند.

در فوریه سال 2016 از منابع مختلفی از جمله برخی رسانه‌ها اطلاع‌رسانی شد که در برخی مواد غذایی از جمله برخی پنیرها تراشه‌هایی از چوب ممکن است وجود داشته باشد و این موضوع نگرانی بسیاری از افراد را برانگیخت. پس از انتشار حواشی بعد از این دست خبرها برخی این خبر را شایعه دانستند و همچنان از قطعیت آن خبری در دسترس نیست.

ادعا شده است که شرکت تولید پنیر پارمسون از چوب در تهیه پنیرهایش استفاده می‌کند و سازمان بهداشت و دارو آمریکا کشف کرده است که پنیرهایی این شرکت حاوی چوب است. پس از انتشار این خبر سازمان بهداشت و دارو آمریکا انتشار این پنیر را در بازار متوقف نکرد و تولید آن را ممنوع نکرد به این علت طرفداران این پنیر بر این باورند که این ادعا کذب بوده است.

این سازمان در این باره می‌گوید که گزارش شده است در برخی از پنیرهای این شرکت واقعا تکه‌ها و تراشه‌هایی از چوب پیدا شده است. انتشار این خبر باعث افزایش نگرانی مصرف‌کنندگان این پنیر و صاحبان سرمایه این صنعت و تولید کنندگان پنیر شد. اما همچنان بسیاری بر این باروند که در پنیرهای این شرکت تراشه‌هایی از چوب وجود دارد و به همین علت مصرف آن را متوقف کرده‌اند.

منبع:Complete Health and Happiness snopes

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۳۱ ۱۵ مرداد ۱۳۹۶
مردای به این بزرگی باید الگو باشند
ناشناس
۱۹:۴۲ ۱۵ اسفند ۱۳۹۴
شماها وضع مالي تون خوبه ك فراورده هاي لبني استفاده ميكنيد ما ك مدتهاست با اين قيمت ها لبنيات مصرف مكرديم
ناشناس
۲۰:۴۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
یه سوال . زحمتتون میشه مطلبو خلاصه و مفید بنویسید؟
ناشناس
۱۷:۱۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
جان من کجا هست????
ناشناس
۱۶:۲۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
سلام وجود ژن خوکی در ژله های وارداتی ، وجود گوشت انسان و اسب در برگرهای مک دونالاد ، وجود چوب در پنیر ، وجود وایتکس در شیر بعضی کارخانجات داخلی ، وجود پالم در بستنی و غیره ، سرطانزابودن سوسیس و کالباس بالاخره همه کارخانجات محصولات غذایی بواطه استفاده از اسانسهای رنگ و طعم دهنده و نگهدارنده شیمیایی آلوده بوده و علت بسیاری از سرطانها در کشور ناشی از همین مسائل هست ولی بدلیا اینکه وجود سرطان در بعضی ها باعث ایجاد شغل برای دیگران می شود کاری بکار آن ندارند .راستی چرا موضوع برنجهای آلوده هرگز به سرانجام نرسید ؟
ناشناس
۱۳:۵۶ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
وای. چه چیزا
ناشناس
۱۲:۲۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
ای بابا زودتر میگفتی من ۲،۳کیلو خریدم یعنی میگی نخورم
ناشناس
۰۰:۰۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
من که خیلی وقته فقط شیر ماست و پنیر محلی را مصرف می کنم هم مزش خیلی بهتره هم مطمئنم دارم چی میخورم.
ناشناس
۲۳:۴۶ ۱۳ اسفند ۱۳۹۴
مگه تو بازار هم موجوده؟
ناشناس
۲۳:۲۸ ۱۳ اسفند ۱۳۹۴
همه چی تقلبی ....واقعا چرا
ناشناس
۲۳:۱۹ ۱۳ اسفند ۱۳۹۴
واقعاا من تو فروشگاه های بالا شهر پنیر پیتزا این برندو ریاد دیدم
ناشناس
۰۸:۵۶ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
پارمسان نوعی پنیره و نه یک برند.!!!!
ناشناس
۱۲:۲۸ ۱۶ اسفند ۱۳۹۴
قهقهقهقهقهقهققهق
ناشناس
۲۲:۵۳ ۱۳ اسفند ۱۳۹۴
حالا کجا می فروشند
ناشناس
۲۲:۳۷ ۱۳ اسفند ۱۳۹۴
خرده چوب از پالم بهتره...
ناشناس
۰۰:۰۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
لایک