نادر علیرضالو عضو شورای راهبردی کمیته دانش آموزی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در گفتگو با
خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با توجه به همکاری های شکل گرفته مابین ستاد توسعه علوم شناختی و وزارت آموزش و پرورش درآینده ای نزدیک با تدوین برنامه راهبردی علوم شناختی، شاهد رشد و شکوفایی علوم شناختی در مدارس خواهیم بود.
عضو انجمن علوم اعصاب ایران افزود: از برنامه های گسترش علوم شناختی در مدارس، برگزاری آزمون ها و همایش های دانش مغزی، برگزاری کارگاههای آموزشی، نصب روزنامه های دیواری هفته آگاهی از مغز در مدارس، اعزام سفیران مغز و شناخت به مدارس و... می باشد.
علیرضالو تصریح کرد: در هفته آگاهی از مغز ، ترویج دانش علوم شناختی و نحوه استفاده همه افراد جامعه از قوای ذهنی و عملکرد شناختی با محوریت دانش آموزان متوسطه، از برنامه های اصلی این هفته می باشد.
وی افزود: آموزش و پرورش و مدارس کشور، نقطه تلاقی ترویج علوم شناختی و آگاهی از مغز به مدیران، دبیران، والدین و دانش آموزان هستند، لذا بدنه آموزش و پرورش از این منظر، قابلیت دسترسی به طیف وسیعی از جامعه را داراست.
این متخصص علوم شناختی تاکید کرد: با توجه به مطالعات آینده پژوهی، در چند سال آینده علوم در حوزه های نانوتکنولوژی، بایوتکنولوژی ،IT و علوم شناختی ادغام می شوند که این منجر به گسترش چشمگیر سطح ادراک و توانایی انسان برای برقراری ارتباط ، بهبود سلامتی وی، تقویت امنیت ملی و اتحاد علم و آموزش خواهند شد.
وی افزود: با توجه به اینکه علوم شناختی و فناوریهای همگرا، اثرات مهمی بر پیشرفت و توسعه آینده بشریت خواهند داشت، لذا آشنا ساختن دانش آموزان مقاطع متوسطه برای استفاده بهینه از عملکردهای شناختی مغز از یک سو، و همچنین علاقه مند کردن دانش آموزان برای ادامه تحصیل در سطوح دانشگاهی در علوم مختلف شناختی و مغز ، از اهمیت بسزایی برخوردار است.
انتهای پیام/