سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

سبوس گیری آرد ارزش غذایی و کیفی نان رااز بین می برد

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: ارزش غذایی و کیفی نان با سبوس گیری آرد از بین می رود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ مهری در جلسه شورای تحقیقات کشاورزی ضمن بیان این مطلب افزود: کیفیت نان موضوع ویژه ای است که باید مورد توجه خاص قرار گیرد. با عنایت به این موضوع که ارزش غذایی و کیفی نان با سبوس گیری آرد از بین می رود، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مکلف است که هم کیفیت نان و هم روش پخت نان با آرد سبوسدار را مورد بررسی قرار داده و نتایج بدست آماده را اعلام نماید.

وی با بیان اینکه معرفی ارقام علوفه ای با نیاز آبی کم و مقاوم به شوری در خاک های شور با حاصلخیزی کم با عنایت به نیاز علوفه ای استان، یک ضرورت است افزود: رقم کوشیا با قابلیت بسته بندی خوب یکی از گزینه های مناسب در این زمینه می باشد

مهری با اشاره به اینکه حذف چاه های غیرمجاز باید جدی گرفته شود ادامه داد: متاسفانه استان آذربایجان شرقی نیز هم در مهار آبهای جاری و هم در استفاده بهینه از آبهای زیرزمینی با مشکلات زیادی روبروست.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: از شرکت آب منطقه ای استان انتظار داریم با نظارت جدی و مستمر مانع افزایش چاههای غیرمجاز و برداشت از چاه های موجود شود.

وی در پایان سخنان خود تصریح کرد: آموزش و ترویج یافته های تحقیقاتی نقش حیاتی در صنعتی کردن و تجاری سازی علوم تحقیقاتی دارد، بنابراین دستگاههای ذیربط در این خصوص اقدامات ضروری را اعمال نمایند.


انتهای پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.