سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

نکات قابل توجه در تهیه ماهی سفره هفت سین

یک کارشناس شیلات گفت: هنگام خرید ماهی قرمز پای سفره هفت‌سین به شکل ظاهری بدن ماهی توجه کرده و از نبودن خوردگی، علائم قارچی و یا وجود زخم روی بدن ماهی اطمینان حاصل کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛سعید بابایی گفت: ماهی‌ها برعکس انسان‌ها که خونگرم هستند، موجوداتی خونسرد بوده و لذا بیماری مشترک خاصی بین انسان و ماهی‌ها وجود ندارد.

وی گفت: نگهداری ماهی‌ها در محیط خانه مشکل چندانی ندارد با این حال بهتر است خانواده ها ماهی‌های قرمز را به مدت طولانی در منزل نگهداری نکنند.

وی گفت: به منظور جلوگیری از انتقال بیماری احتمالی حین عوض کردن آب تنگ ماهی دستکش نایلونی بپوشند.

بابایی سپس به افراد توصیه کرد، تا برای عوض کردن آب ماهی از آب بدون کلر استفاده کرده و برای این کار آب شهر را به مدت یک تا دو روز قبل برای از بین رفتن کلر آن نگهداری کرده و سپس نسبت به تعویض آب تنگ ماهی اقدام کنند.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.