به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان ،کارشناس
بهره برداری و حفاظت منابع طبیعی ارزوئیه گفت: این نوع محصول از دسته قارچهای کوهی
که به گویش محلی تحت نام های اغر یا دنبلان مشهور می باشد .
صالحی
افزود: این محصول کاملا ارگانیگ و بسیار مقوی و بدون دخالت بشر و یک نعمت خدا دادی
است که این روزها به بازار و حتی به کشور های حوزه خلیج فارس صادر می شود.
وی یادآور شد: برداشت روزانه بین 5-7 تن از این محصول در بیابانهای شنی وسنگی و زمین های غنی در حاشیه کوه های حاصلخیزی همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام/ی