سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سردار جلالی: قادریم سامانه الکترونیک رای گیری بسازیم

رئیس سازمان پدافند غیر عامل گفت:قادر هستیم سامانه الکترونیک رای گیری بسازیم و نباید به محصولات خارجی اعتماد کنیم.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور،در گفتگو با پیشخوان شبکه خبر درباره تهدید های سایبری گفت: نکته مهم این است که آمریکا ادعا می کرد که فضای سایبری فضای زندگی است اما خودش فضا را به فضای جنگی تبدیل می کند.

جلالی در پاسخ به این سوال که؛با توجه به توانمندی هایی که کشور ما در حوزه پدافند غیر عامل دارد این ادعاها چقدر قابل باور و این حملات چقدر امکان پذیر است؟گفت :به نظر می رسد این تهدیدات بیشتر از سمت دموکرات های بوده و کارکرد داخلی برای آمریکا دارد و به نوعی پاسخ به جناح جمهوری خواه است، آمریکایی ها طرحی با نام نیترو زئوس آماده کردند. این طرح یک حمله سایبری برای حمله به زیر ساخت های کشور ما می باشد که تأکید آن اول بر حوزه ارتباطات پدافند هوایی ، بخشی راجع به حوزه های دیسپچینگ برق و بخش دیگر مربوط به زیر ساخت های ارتباطات و الکترونیک است. اساساً در این طرح زیر ساخت های وابسته به فضای سایبر به عنوان هدف انتخاب شده است.

وی گفت: همزمان با تهدید های سایبری از طرف امریکا، در این کشور مستندی ساختند که به نحوه حمله زیرساخت های هسته ای می پردازد؛ از این اقدام آمریکا می توان به این نکته رسید که قصد آمریکا ایجاد فضای جنگی است.

سزتیپ جلالی افزود: آمریکایی ها مسئولیت تهاجم به زیر ساخت های هسته ای در گذشته را کاملا پذیرفته اند و این طرح دومین طرح جنک سایبری زیرساخت های هسته ای و غیر هسته ای به ایران است.

وی دررابطه با انتخابات و جنگ سایبری گفت: باید برای انتخابات از محصولات الکترونیکی قابل اعتماد استفاده شود که در نتایج اعلام آراء مشکلی پیش نیاید. ما قادر هستیم در حوزه نرم افزارو سخت افزار سامانه الکترونیک رای گیری ایجاد کنیم و نباید به محصولات غیر ایرانی اطمینان صددرصد کرد

رئیس سازمان پدافندغیر عامل کشوربا توجه به افزایش بودجه نظامی سایبری توسط آمریکایی ها و تولید ساختار نظامی برای فرماندهی سایبری گفت:این حکایت نشان می دهد آمریکا کاملا در حال طراحی صحنه جنگ بوده که به آن جنگ هیبریدی می گویند.

سردار جلالی گفت: بعد از حمله استاکس نت تجربیات بسیار خوبی بدست آوردیم و توانستیم یک معماری دفاعی سایبری در تمام زیر ساخت های حیاتی و حساس و با اهمیت سازماندهی کنیم.

وی در خصوص استفاده از صنعت بومی خصوصا در صنعت سایبری گفت: در خیلی از حوزه ها نباید به محصولات خارجی اعتماد کنیم چون آمریکایی ها در مقاله هایشان اعتراف می کنند که در سامانه های سخت افزاری که به کشورهای مختلف می دهند، ویروس های نهادینه شده قرار می دهند، باید به سمت ساخت محصولات بومی برویم زیرا امنیت و پدافند در زمینه محصولات سایبری بدون استفاده از محصولات بومی نشدنی است، در این زمینه کنسرسیوم های مشترکی بین شرکت های دانش بنیان و صنایعی که از این حوزه ها استفاده می کنند تشکیل دادیم و هدایت آن به عهده قرارگاه سایبری کشور گذاشته شده است. ما در رابطه با پدافند جز قدرت های جهانی هستیم و رویکرد ما در پدافند سایبری، پدافند مستقیم بومی مبتنی بر نیروهای جوان، خلاق و مبتکر بسیجی می باشد ، ما قادر به تشخیص و شناسایی تهدیدات هستیم و می توانیم به راحتی آنها را کنترل کنیم.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.