به گزارش خبرنگار
اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرگرد حمید کیانی سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس فتا ناجا در تشریح این خبر گفت: با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات این موضوع می تواند سوژه خوبی برای هکرها در فضای مجازی و به خصوص در شبکه های اجتماعی باشد تا بتوانند کاربران را فریب داده و با ایجاد صفحات اسپم آمار بازدید صفحاتی خاص را بالا ببرند یا با بارگذاری لینک ها و کلیپ های جذاب انتخاباتی مرتبط با کاندیدها که نیاز به دانلود دارد، دستگاه های کاربران را به ویروس های طراحی شده آلوده کنند.
وی با تاکید بر اینکه در روشی دیگر هکرها با راهاندازی سایتهای نظرسنجی و یا طراحی اپلیکیشن های مختلف با عنوان تبلیغات انتخابات از کابران میخواهند اطلاعات خود را وارد کنند، گفت: هکرها از این طریق اطلاعات شخصی کاربران را به سرقت برده و در موقعیتی مناسب از آنها سوءاستفاده میکنند و در واقع سیستم آنها به عنوان یک سیستم زامبی درنظر گرفته می شود و به وسیله آن حمله هایی به دیگر سیستم ها صورت می گیرد.
کیانی در توصیه به کاربران فضای مجازی گفت: هموطنان عزیز تلاش کنند تا در استفاده از اخبار و اطلاعات انتخاباتی در دام هکر ها گرفتار نشوند، دانلود فایل های مختلف از منابع نامعتبر سهم بهسزایی در عملی شدن اهداف مجرمانه سودجویان فضای سایبر دارد.بنابراین کاربران باید نسبت به دریافت اطلاعات از منابع مختلف حساسیت بیشتری داشته باشند.
سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس فتا ناجا برای کاهش چنین اتفاقاتی به شهروندان توصیه کرد: سعی کنند از رمزهای عبور قوی و پیچیده استفاده و آنتی ویروسهای به روز و معتبر استفاده کنند. در مواقع ضروری و نیاز کاری به اینترنت متصل شده ودر سایر مواقع از اتصال به اینترنت خودداری کنند.
انتهای پیام/