به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ دكتر عبدالحسین فرح بخش با بیان اینكه نقش تغذیه سالم در پیشگیری و حتی درمان سرطان تایید شده است ادامه داد: شیوه زندگی غلط و عادتهای بد تغذیه ای، سهم مهمی در بروز سرطان دارد.
رییس مركز بهداشت شهدای والفجر، افزود: برای پیشگیری و مقابله صحیح با بیماری سرطان، آشنایی با مصرف و عدم مصرف مواد غذایی، تغذیه قبل، بعد و در حین سرطان است.
او ادامه داد: الگوی تغذیهای باید از كودكی اصلاح شود، زیرا پیشگیری از این بیماری، نیاز به زمان دارد و عادت های غذایی انسان ها از کودکی شكل می گیرد.
دکتر فرح بخش، اضافه کرد: اگر كودكانمان را دوست داریم، باید با ترویج تغذیه درست و پخت غذا به روش صحیح، الگوی تغذیه ای آنها را اصلاح كنیم.
كارشناس غیرواگیر مركز بهداشت شهدای والفجر، با تاکید بر استفاده از مواد گیاهی در رژیم غذایی، گفت: گیاهان دارای فیبر بیشتر و مواد ضد سرطان هستند كه برای مبارزه با سرطان به بدن، كمک میكنند.
دكتر راحله نظری مصرف ویتامین ها، شامل بتاكاروتن، ویتامینE و ویتامین C را، دارای نقش مهمی در پیشگیری از بروز و پیشرفت سرطان دانست كه به وفور در فرآورده های گیاهی وجود دارد و بشقاب غذایی كه، دو سوم آن فرآورده های گیاهی و یک سوم آن فرآوردههای حیوانی باشد، در این زمینه موثر است.
او افزود: روزانه پنج بار یا بیشتر، سبزیجات و میوههای متنوع مصرف كنید، زیرا استفاده از میوه و سبزیجات در هر وعده غذایی و میان وعدهها، مفید است.
انتهای پیام/