سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان؛

کشک برگ، ترشی خاص کرمان

این ترشی یکی از سنتی ترین ترشی های محلی کرمان است که در فصل زمستان تهیه ودارای خواص زیادی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، یکی از وسایل مهم برای این ترشی برگ شلغم است که دارای خواص زیادی است و با مقداری از دانه های گیاهی و خمیرترش مخلوط می شود.

کرمانی ها برگهای شلغم را ریز خرد کرده و با مقداری نمک و آب جوش خوب ورز می دهند تا برگ شلغم اب بیندازد سپس بلغور گندم پخته و داغ است داخل برگها می ریزند پیازهای خرد شده وسیاه دانه ،تخم شوید وکسرک را ریخته مخلوط می کنند ودر اخر دوباره خمیر ترش حل شده را اضافه و درب ظرف را به مدت سه تا پنج روزمی بندد تا جا بیفتد بعد از ان در یخچال نگهداری می کنند.

این ترشی سرشار از آنتی بیوتیک است وبرای فصل زمستان بسیار مقوی است.

انتهای پیام/

برچسب ها: کشک برگ ، ترشی ، کرمان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
محمد
۰۱:۴۸ ۱۶ آبان ۱۴۰۲
سلام شیشه را خیلی پر کردید ماهم مثل شما شیشه راپر کردیم متاسفانه گاز برداشتن وشیشه را ترکوندن
محمد
۰۱:۴۲ ۱۶ آبان ۱۴۰۲
سلام خسته نباشید کشک برگی درست کردید وداخل شیشه ریختید آیا جای خالی برای شیشه گذاشتید ؟؟؟
ما مثل شما شیشه راپر کردیم متاسفانه گاز برداشتن وشیشه را ترکوندن
ناشناس
۰۱:۰۱ ۰۷ آبان ۱۴۰۲
باسلام مقدار مواد لازم را اگر میشود مشخص کنید مثلا چه مقدار بلغور یا برگ
ناشناس
۱۷:۲۷ ۲۴ بهمن ۱۴۰۰
با سلام ترشی کشک برگ چه خواصی ویا چه ویتامینی دارد. با تشکر محمد زاهدی
ناشناس
۱۶:۰۳ ۱۷ آبان ۱۴۰۰
روی گشک برگ کپک سفید زده چه کنیم
hossaen khabir
۱۱:۰۹ ۰۱ آبان ۱۴۰۲
روی ترشی کشک برگ کپک سفید میزند چه کنم
حسین خبیر
۱۱:۱۴ ۰۱ آبان ۱۴۰۲
روی ترشی کشک برک کپک زده چه کنم
ناشناس
۲۲:۰۹ ۰۴ آبان ۱۴۰۰
خمیرترش را از کجا باید تهیه کرد
ناشناس
۱۷:۵۱ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
تشکر
ناشناس
۲۳:۱۷ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
خیلی خوش مزه هسته این تورشی
ناشناس
۱۶:۲۴ ۰۹ آبان ۱۳۹۸
آره
ناشناس
۱۹:۰۷ ۲۱ مهر ۱۳۹۶
ایا داخل کشک برگ ساقه پیار خشک شده هم میشه ریخت
ناشناس
۱۶:۲۴ ۰۹ آبان ۱۳۹۸
سلام آره