سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل ستاد مدیرت بحران کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد

خسارت 300 میلیارد تومانی بلایای طبیعی در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل ستاد مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد خسارت بلایای طیبیعی در استان را 300 میلیارد تومان برآورد کرد و گفت: این خسارات ناشی از سیل، زلزله، خشکسالی، سرمازدگی و رانش زمین است.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج  سید علی وفایی‌ مقدم با اشاره به کاهش شدید نزولات آسمانی در سال‌های اخیر گفت: کاهش نزولات آسمانی موجب خشک شدن چشمه‌های آب و کاهش سطح آب‌های زیرزمینی شده که با توجه به بحرانی که با آن مواجه هستیم لازم است دستگاه‌های متولی خصوصاً امور آب استان نسبت به جمع‌آوری و پلمب چاه‌های غیرمجاز اقدام کند.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برنامه‌ریزی‌های این ستاد برای استفاده بهینه از منابع آبی افزود: با توجه به شرایط موجود و ذخیره نامحدود آبی ستاد بحران با هماهنگی دستگاه‌های ملی، استانی و شهرستانی توسعه آبیاری تحت فشار، قطره‌ای و بارانی در زمین‌های کشاورزی، تکمیل سدهای نیمه تمام، اجرای برنامه‌های متنوع آبخیزداری و برنامه‌ریزی برای کشت محصولاتی که نیاز به منابع آبی زیادی ندارند را در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به بارش‌های سیل‌آسا در برخی مناطق استان گفت: بارش نزولات آسمانی در فصل‌های غیر بارش نه تنها به بهبود ذخایر آبی استان کمک نکرده بلکه موجب تخریب بخشی از زیرساخت‌ها و محیط زیست شده که ستاد بحران کشور اعتباراتی به استان‌ها اختصاص داده که مدیران عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد نسبت به جذب اعتبارات اقدام می‌کنند.

این مسئول تصریح کرد: اعتبارات اختصاص یافته ستاد بحران کشور در سال گذشته به دلیل تحریم‌ها و مشکلات کشور چشمگیر نبود اما امسال با توجه به لغو تحریم‌ها و بهبود اوضاع کشور پیش‌بینی می‌شود اعتبار امسال بیشتری اختصاص داده شود.

وفایی‌مقدم خسارت ناشی از بلایای طبیعی استان در سال گذشته را 300 میلیارد تومان برآورد کرد و گفت: سال گذشته بیش از 300 میلیارد تومان خسارت ناشی از بلایای طبیعی به همه بخش‌ها وارد شد و خسارت امسال نیز در همین حدود است، که منتظر تخصیص اعتبار 20 میلیاردی مصوب ستاد بحران کشور هستیم تا نقاط آسیب‌دیده را بازسازی کنیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: جاده‌ها، راه‌های روستایی، پل‌ها، تاسیسات زیربنایی، جداول کشاورزی، راه‌های عشایری و دستگاه‌های خدمات‌رسان برق، گاز و آب در بارش‌های سیل‌آسا متحمل خسارت شدند.

وی ادامه داد: خشکسالی، سرمازدگی درختان، رعد و برق، زمین لرزه و رانش زمین از دیگر بلایای طبیعی است که موجب خسارت فراونی به کشاورزی و مناطق مختلف استان وارد کرده است.

این مسئول با بیان اینکه همه شهرتان‌های استان در حوادث طبیعی دچار خسارت شدند، خاطرنشان کرد: شهرستان‌های چرام و بویراحمد متحمل بیشترین خسارت شدند
انتهای پیام /
برچسب ها: خسارت ، بلایای طبیعی ، سیل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.