مدیرکل میراث فرهنگی استان افزود: در این راستا هتل صفائیه یزد به عنوان نخستین هتل پنج ستاره البته در صورت تخصیص اعتبار و کمک برای رفع نواقص آن تا نیمه اول سال 95 رسماً در خدمت گردشگران خواهد بود و فعالیت خود را آغاز می کند.
شرافت گفت: هتل سنتی داد، هتل ارگ یزد و هتل ـ باغ مشیرالممالک یزد از دیگر هتل های چهار ستاره استان هستند که آمادگی لازم از نظر مدیریت و توانایی فنی را داراهستند و در صورت تخصیص اعتبار به هتل پنج ستاره تبدیل خواهند شد.
مدیرکل میراث فرهنگی یزد با اشاره به اینکه هتل های پارسیان و ایرانگردی جهانگردی یزد اکنون سه ستاره و با تخصیص اعتبار به چهار ستاره ممتاز ارتقا پیدا می کنند.
وی اظهار امیدواری کرد تا پنج هتل پنج ستاره در سطح استان که در هرکدام در مراحل مختلفی از جمله گرفتن مجوز تا کارهای اجرایی قرار دارند در افق پنج ساله گردشگری استان ساخته شده و به بهره برداری برسند.
شرافت یادآور شد: با راه اندازی این هتل ها 600 تخت به مجموعه تخت های هتل های استان اضافه خواهد شد و در مجموع 9 هتل پنج ستاره و 2 هتل چهار ستاره ممتاز به ظرفیت مجموعه گردشگری استان اضافه می شود.
هم اکنون در استان تعداد 70 هتل، هتل ـ آپارتمان و مهمانسرا با ظرفیت 1529 اتاق و 3839 تخت و همچنین 59 دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در استان فعالند.
در دولت تدبیر و امید نیز با توجه به نگاه ویژه به حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در تعداد هتلها و توسعه هتلداری 32درصد رشد داشته است.
استان یزد هم اکنون در کنار استانهای فارس و اصفهان به عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران مقصد اول گردشگران خارجی و اروپایی است .
استان یزد 2270 هکتار بافت تاریخی دارد که شهر یزد به عنوان نخستین شهر خشت خام و دومین شهر تاریخی جهان دارای بافت تاریخی به مساحت عرصه 743 هکتار و مساحت حریم پنج هزار هکتار در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
یزد با عناوینی همچون شهر بادگیرها، شهر کار و کاریز و کاهگل، دارالعباده، دارالعلم و دارالعمل، حسینیه ایران، شهر دوچرخه ها، شیرینی، شهر قنات و قنوت و قناعت و شهر آتش و آفتاب شناخته می شود.
انتهای پیام/پ