به گزارش خبرنگار
دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیر کیومرث حیدری جانشین فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در همایش طب رزم در جنگ آینده که در قرارگاه شهید ولی الله فلاحی برگزار شد، ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س) گفت: پرستار بودن یکی از سجایای نورانی حضرت زینب (س) است، وقتی که ما امروز یاد و خاطره حضرت زینب را نگه میداریم و آن را به پرستاران تعمیم میدهیم، یعنی پرستاران ما نیز همراه و هم اخلاق حضرت زینب هستند.
وی ادامه داد: ما تا نعمتها را نشناسیم، قدر آنها را نمیدانیم، ما باید خداوند را شاکر باشیم برای عطا کردن نعمت بزرگی به نام ولایت. برجستهترین صفت حضرت زینب (س) نیز ولایتمداری اوست که مثل خورشیدی است که جهان را نورانی کرده است. انشاءالله ما بتوانیم در مسیر ولایتمداری حضرت زینب(س) قدم برداریم.
امیر حیدری اظهار داشت: ما درصدد هستیم که تحول را با نیت چابک سازی اجرا کنیم. در آینده در نظر داریم که فرماندهی بهداشت و درمان ایجاد کنیم که این از مهمترین اهداف راهبردی ماست. جنگهای آینده از هر نوعی که باشند وجود شبکه امداد و نجات اجتناب ناپذیر است.
وی افزود: جنگهای امروزی جنگهای نیابتی و ترکیبی هستند که ویژگی این جنگها شورش و عصیانگری مدیریت شده است. مثلا عربستان سعودی که چشم دیدن جبهه مقاومت را ندارد، با هدف از بین بردن آن تروریستها را تجهیز کرده و به جان سوریه افتاده است. زمانی که ما میگوییم جنگهای سنتی به این معناست که ابزار این جنگ سنتی و قدیمی است، اما زمانی که ابزارهای جدیدی وارد عرصه نبرد شوند، پس مجموعه بهداشت و درمان هم وظیفه دارد خود را با مشکلات و پیشرفتهای جنگها مجهز کند.
جانشین نزاجا تصریح کرد: ما نمیتوانیم در جنگی که متصور است از بمب هستهای و بمبهای پیشرفته استفاده شود، از بهداشت و درمان سنتی استفاده کنیم. با توجه به پیشرفت تسلیحات جنگی بهداشت و درمان نیز باید قدم به قدم پیشرفت کند. چابک سازی هم در نزاجا و هم در بهداشت و درمان ظهور پیدا میکند. اگر این عرصه چابک سازی ابتر بماند، به همان اندازه از جنگ عقب خواهیم ماند.
انتهای پیام/