به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،حمید حاج اسماعیلی گفت: با توجه وضعیت بازار کار و بیکاری فارغ التحصیلان، شرایط تک رقمی کردن نرخ بیکاری ظرف دو سال آینده را نداریم.
وی افزود: در حال حاضر که نرخ بیکاری 10.5 درصد اعلام میشود چندان در جامعه محسوس نیست و با وجود اجرای برجام هنوز رونق اقتصادی در کشور دیده نمیشود.
کارشناس بازار کار ادامه داد: از آنجایی که در گذشته نرخ اشتغال ما در بخش خدمات بالا بوده ممکن است احساس کنیم به صورت غیر فنّی در حوزه بازار کار شغل ایجاد می شود اما این اشتغال عمدتا مربوط به بخش خدمات است.
حاج اسماعیلی در ادامه با اشاره به نرخ بیکاری آلمان اظهار کرد: کشور آلمان در حالی بهترین شرایط اقتصادی را تجربه می کند که نرخ بیکاری 6.5 درصد دارد، بنابر این هدفگذاری تک رقمی کردن نرخ بیکاری زمانی در کشور ما محقق می شود که واقعیات آماری با آنچه جامعه احساس میکند تطابق داشته باشد.
به گفته وی شرط تک رقمی شدن نرخ بیکاری این است که فارغ التحصیلان و متقاضیان کار سرکار بروند در غیر این صورت آمارها تاثیری در بازار کار و اقناع مردم ندارد.
این کارشناس حوزه کار با اشاره به پیشبینی رشد 5 درصدی اقتصاد در برنامه ششم توسعه، تصریح کرد: بر اساس نظر کارشناسان هر یک درصد رشد اقتصادی میتواند صد هزار شغل ایجاد کند و اگر دولت با این هدفگذاری که در برنامه ششم صورت داده بخواهد که به رشد اقتصادی 5 درصد برسد ظرفیت اقتصاد کشور به گونهای نیست که سالانه بیش از 500 هزار شغل در کشور ایجاد شود.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/