سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پزشکان فوق تخصص روزانه 70 بیمار را ویزیت می کنند

پزشک فوق تخصص برای ویزیت بیماران تربیت نمی شود بلکه برای اشتغال در مراکز تحقیقاتی و پژوهشی است در حالی که پزشکان فوق تخصص در کشور ما روزانه به ویزیت 70 بیمار در مطب خود می پردازند.

دکتر ایرج خسرونیا عضو هیات مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه درمان بیماران در تمام دنیا ابتدا توسط  پزشک عمومی، بعد متخصص و سپس فوق تخصص انجام می شود، گفت: پزشک فوق تخصص برای ویزیت بیماران تربیت نمی شود بلکه برای اشتغال در مراکز تحقیقاتی و پژوهشی است، در حالی که فوق تخصص در کشور ما روزانه به ویزیت 70 بیمار در مطب خود می پردازد.

 وی با ابراز تاسف از اینکه در هیج کجای دنیا یک فوق تخصص در عرض 4 ساعت، 70 بیمار را در مطب ویزیت نمی کند، افزود : یک پزشک فوق تخصص چگونه می تواند هم بیمار در مطب ویزیت کند، هم کار آزمیشگاهی انجام دهد، هم به کار دانشگاهی برسد و هم 10 تا 15 بیمار را در بخش خصوصی ببیند؟ این موارد نقص هایی است که باید مرتفع شود.

 پزشک عمومی سطح اول مراجعه بیمار به مراکز درمانی است
خسرونیا با بیان اینکه بیمار برای ویزیت باید ابتدا به پزشک عمومی، بعد متخصص و سپس به فوق تخصص مراجعه کند، ابراز داشت: متاسفانه در طرح پزشک خانواده در دو استان فارس و مازندران، بیمار ابتدا نزد پزشک عمومی و سپس به دانشگاه مراجعه می کند و موجب حذف متخصص داخلی شاغل در مطب شده است.

وی با ابراز خرسندی مبنی بر اینکه مسئولان وزارت بهداشت و درمان، مسئولان نظام پزشکی و تمام انجمن ها به فکر حذف رابطه مالی میان پزشک و بیمار هستند، تصریح کرد: در این راه پیشرفت هایی حاصل شده و امید است بیمه ها به موقع هزینه های پزشکان، آزمایشگاه ها و رادیولوژی ها را پرداخت کرده و فرانشیز 10 تا 20 درصد حذف شود.

 



انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.