سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برای پیشگیری از افسردگی احساسات شما به معاینه نیاز دارد

حتی زمانی که حوصله‌ کسی را ندارید و یا دوست ندارید با کسی هم کلام شوید به افسردگی مقطعی دچار شده اید.

ریحانه عزیزی روانشناس در گفت‌وگو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران گفت: برای پیشگیری از حالت افسردگی باید نوع نگاه به زندگی را تغییر داد، باید فرد مثبت نگری باشید و اتفاقات بد پیرامون خود را به خود نسبت ندهید. باید به راحتی از اتفاقات ناخوشایند بگذرید و فرد انعطاف پذیری باشید.

وی ادامه داد: ارتباط داشتن با دیگران و در میان گذاشتن اتفاقات روز و مشکلات با آنها نیز می‌تواند تاثیر به سزایی در روحیه‌ی فرد داشته باشد. نباید اتفاقات را تنها برای خود نگه داریم، بازگو کردن مشکلات باعث می‌شود آنها از ذهن خارج شده و کمتر به آن‌ها فکر کنیم.

عزیزی اظهار داشت: ورزش کردن باعث افزایش سوخت و ساز بدن و افزایش نشاط و شادابی فرد می شود که تاثیر مستقیمی روی سلامت فیزیکی و روانی فرد دارد. خوابیدن به اندازه کافی می‌تواند از افسردگی جلوگیری کند. خواب کافی موجب تمرکز بیشتر و عملکرد بهتر مغز می شود در صورتی که خواب کم عملکرد مغز را مختل کرده و تمرکز را کاهش می دهد.

خواب طولانی مدت موجب می‌شود فرد وارد مرحله‌ی REM خواب شود که با کاهش سروتونین ( ماده ای در مغز بیماران افسرده) در مغز همراه است. مواردی همچون آلودگی هوا،‌درمعرض دود سیگار بودن و کمبود آهن تاثیر قابل توجهی در حالت افسردگی دارد.

وی خاطر نشان کرد: خندیدن باعث کاهش هورمون استرس و افسردگی می شود. خندیدن متابولیسمی دارد که سبب تسکین دردهای درونی شده و باعث افزایش نشاط و باعث تقویت سیستم ایمنی می شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: افسردگی ، خواب ، متابولیسم ، ذهن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.