وی ادامه داد: تغذیه درخت باید توسط محلولپاشی بعد از زمان برداشت و یا کوددهی خاکی سال قبل انجام شود تا در زمان گلدهی، درخت دچار کمبود عناصر غذایی نشود.
اسدی افزود: در محلولپاشی بعد از برداشت، مقاومت در مقابل سرما و نیاز تغذیه ای درخت انجام می گیرد و می توان از اوره و نیترات پتاسیم و اسید فسفریک با یک مویان استفاده کرد و سپس برای جلوگیری از سرما، نیترات پتاسیم و سولفات روی مصرف کرد.
محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران با بیان اینکه در زمان گلدهی در صورت عدم بارندگی و خشک بودن، آبیاری به صورت سبک انجام شود افزود: بیشترین زمان نیاز درختان به پتاسیم در زمان رشد میوه ها و از اواخر خرداد تا مرداد ماه است.
انتهای پیام/پ